Naši noví Hitlerové

27. 08. 2013 22:40:39
Člověk může dnes už jen zírat, co všechno si vrcholní představitelé Západu nedovolí, jak samozřejmě a nenuceně se stávají trapnými Hitlerovými epigony a s naprostým klidem podporují a páchají válečné zločiny a zločiny proti lidskosti. Tytéž zločiny, za které byly souzeni a odsouzeni nacisté Norimberským tribunálem a za které jsou ještě dnes souzeni např. představitelé Srbů a Chorvatů z časů válek v bývalé Jugoslávii.

Obama, Kerry, Hollande, Cameron a další nejenže zcela nepokrytě páchají zločin přípravy útočné války, ale i metody, které k tomu používají, jsou vpravdě hitlerovské (či stalinovské, chcete-li). Nikdo příčetný přece nemůže věřit, že chemické zbraně nasazené v Sýrii použili Asadovi vojáci. Proč by to dělali, když válku zatím jasně vyhrávají a tento incident jim může jedině uškodit?

Incident s nasazením chemických zbraní prospěje jedině tzv. rebelům, respektive Západu a jeho arabským spojencům, protože může (a nepochybně má) posloužit Západu jako záminka pro přímé vojenské angažmá na straně teroristů a radikálních islamistů, kteří už beztak dlouho přežívají jen díky jeho logistické podpoře. Zjevně tedy jde o klasický útok pod falešnou vlajkou (stejně jako komunisty prefabrikovaný “mainilský incident“, nacisty fingovaný útok Poláků na vysílač v Gliwicích či minometný útok v Sarajevu, při němž Bosňáci zmasakrovali vlastní civilisty na tržnici, aby vyprovokovali NATO k útoku na Srby). Bushovy slavné a nikdy nenalezené zbraně hromadného ničení (ZHN) v Iráku vypadaly (a dodnes vypadají!!) stokrát věrohodněji než to, co nám pyšný nositel Nobelovy ceny míru Obama a jeho banda servírují dnes.

Jedinou zajímavou otázkou proto pro mne je, zda se toto divadlo s chemickými ZHN zinscenované pro formální odůvodnění otevřené agrese proti suverénnímu státu, který k ní neposkytl žádný legitimní důvod, obešlo bez přímé účasti Západu, či zda tento musel povstalcům s jeho přípravou pomoci...

Kdo sleduje pravidelně zprávy, ten ví, že ZHN už byly v konfliktu v Sýrii nasazeny - letos na jaře. Už tehdy Západ vystartoval na Asada a chystal se to použít jako záminku k útoku - nicméně scénář se zadrhl, když vyšetřovatelé z OSN dospěli k závěru, že stopy nevedou k Asadovi, ale spíše k tzv. "rebelům" (viz ZDE). Kteří samozřejmě tyto zbraně mají, protože se jim podařilo obsadit minimálně jednu z vojenských základen, kde byly skladovány. Nemluvě o tom, že určité primitivní varianty těchto zbraní si klidně mohou vyrobit nebo dovézt. Po zjištění, že falešná vlajka selhala, nastalo ticho po pěšině. Západ totiž naprosto kašle na to, jestli v Sýrii byly či nebyly použity ZHN, zda tam umírají civilisté. Hledá jen záminku pro útok na Sýrii a gradaci konfliktu, která samozřejmě přinese ještě mnohem více mrtvých civilistů.

Koneckonců – bez Západu a jeho arabských spojenců by dnes už v Sýrii žádná válka a zabití civilisté nebyli. Kdo konflikt trochu sleduje, ten ví, že 80-90 % syrských obyvatel stojí za Asadem, minimálně na úrovni “raději Asad než islamističtí masoví vrazi a teroristé”. Hlavní bojové síly tzv. rebelů netvoří syrští povstalci, ale žoldáci a islamističtí teroristé sebraní a placení z arabských zemí. Bez podpory Saudské Arábie, Západu a Al Kájdy by rebelové vydrželi válčit stěží pár týdnů. Už dávno by nebylo občanské války, pokud by ta vůbec někdy začala. Nebylo by genocidy syrských křesťanů a alávitů, kterou oni Západem podporovaní “demokratičtí povstalci” páchají všude, kam dosáhnou, za ostentativního nezájmu jinak tolik soucitných západních humanistů.

Pokud by svět byl opravdu spravedlivý, skončili by Obama, Kerry, Hollande, Cameron a další vůdci západu za své syrské angažmá před mezinárodním tribunálem a byli odsouzeni za podporu a páchání válečných zločinů a zločinů proti lidskosti, jako jsou příprava útočné války a genocida. Ale svět spravedlivý není, takže naděje na takový závěr jsou pramalé. Jediné, co nám tak zbývá, je vědomí, že Bůh jim to už spočte.

Každopádně ale považuji za správné vyzvat vás k modlitbám za mír a spravedlnost pro Sýrii, za naše bratry a sestry v Sýrii a za pád či nápravu zločinců, kteří dnes vedou Západ po Hitlerově stezce. Bože, smiluj se nad nimi i nad námi!

Článek vyšel i na stránkách časopisu Duše a hvězdy.

Autor: Ignác Pospíšil | úterý 27.8.2013 22:40 | karma článku: 25.51 | přečteno: 814x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.31 | Přečteno: 620 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 303 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.80 | Přečteno: 532 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...