Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Forrrest

17. 9. 2009 2:29
Já bych zase vyjádřil smutek...

...nad utrpením všech nevinných obětí fanatických protipotratových aktivistů (v mnoha případech jde o bigotní křesťany). Tedy všem obětem vandalismu, únosů, stalkingu, fyz. i psych. útoků, pokusů o vraždu, vražd. http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-abortion_violence ;-(

0 0
možnosti

všd

12. 9. 2009 13:01
Jouda xchickox007 opět nezklamal

Přečtěte si další jeho tvorbu: http://leteckaposta.cz/485522026

0 0
možnosti

fis

12. 9. 2009 13:24
Re: Jouda xchickox007 opět nezklamal

Víte, hoši. My, čtenáři zvnějšku vůbec nerozumíme, oč vám, klukům ze Signálů jde, jaké máte spory atd. Díval jsem se na ten balík asi jako kompromitujících materiálů a vůbec nezjistil (je pravda, že jsem netrpělivý), co má dokazovat. Že se i jako křesťané škubete mezi sebou navzájem jako psi jak na Christnetu, tak na Signálech, tak na Grano Salis, to je každému trošku ve světě internetového křesťanství sběhlému člověku známo.  Že je křesťan křesťanovi běžně horším vlkem než ateistovi (u toho má ještě naději, že ho nakloní právě na svou správnou stranu), to je vaše ostuda, kterou byste se moc chlubit neměli.

0 0
možnosti

DaM

12. 9. 2009 11:34
Hmmm

Kdyz o sobe nekdo napise, ze je krestan, a az teprve potom, ze je novinar, vypovida to o omezenosti jeho mysleni vice, nez cokoliv jineho. Nastesti je takovych magoru v CR uz jen malo...

0 0
možnosti

fis

12. 9. 2009 11:40
Re: Hmmm

Tak tohle bych, vážený pane, nekritizoval. To, že Ignác poctivě uvádí, že je katolík, je asi jediná věc, kterou je mi sympatický. To je to malé, významné, plus, které u mne má. Mnozí tuhle férovou odvahu nemají a hrají dvojí hru pod maskou "konzervativců", "angažovaných občanů" atd. To je odporné. Ale Ignác píše "jsem katolík". Okay. To je legální, má na to právo. Já jsem gay a levičák. To je moje právo.

0 0
možnosti

fis

12. 9. 2009 10:39
Je to (zase) trošku jinak, než tvrdíš

Dr. George R. Tiller byl 31. 5. t. r. zastřelen v kostele pro-life aktivistou. Naopak Jim Pouillon byl zastřelen panem Drakem, který téhož rána v 8. 00 zastřelil ještě Mikea  Fuosse a na večer měl naplánovánu další střelbu. Pan Fuoss ale neměl nic společného ani s pro-life, ani s pro-choice, a rovněž zamýšlený třetí cíl našeho vášnivého střelce ne. Pokud tedy měla vražda pana Pouillona něco společného s jeho halekáním, pak jedině na úrovni Božího vedení, totiž že Hospodin vedl maniakovu ruku. Samotný pan Drake ovšem neměl nijak v úmyslu oslabit kádrovou rezervu hnutí pro-life. Ten si šel prostě zastřílet do lidí. Obama s tím nemá nic společného.

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

12. 9. 2009 10:46
Re: Je to (zase) trošku jinak, než tvrdíš

Není mi známo, že by vrah pana Tillera byl členem pro life hnutí. Rozhodně nebyl členem žádné pro life organizace.

Fakt, že Drake zastřelil ten den ještě někoho jiného, nic neznamená. Jediného Pouillona si na ulici plné lidí určitě nevybral náhodou. A kdyby si chtěl jen zastřílet do lidí - na ulici jich bylo daleko víc.

0 0
možnosti

editi

12. 9. 2009 9:45
Jenom člověk může rozhodovat

o svém osudu. Embryo není myslící člověk, proto o svém osudu rozhodovat nemůže a rozhoduje za něj stát, který umožnil zákonem, aby za embryo rozhodla žena. Tak to Bůh chtěl a dovolil našim zastupitelům aby tak rozhodli. V ateistickém světě nemusíme být svázány výmysly věřícího davu, který podporoval utrpení lidí ve všech válkách, které vždy byly vedene ve jménu Boha. Je dobře, že ve vedení státu nejsou církevní hodnostáři, kteří by ve jménu Boha byli schopni upalovat opět lidi na hranici za čarodějnictví, či uvěznit ženu za potrat po znásilnění, jak to vidíme v Polsku. Jsme a chceme být demokratickou zemí. Věřící, když chtějí mít deset dětí, tak jim v tom nikdo bránit nebude a naopak jim bude stát pomáhat s výchovou ve formě různých soc. dávek. Na potrat musí žena jit s velkou bolestí na duši, ale je rozumnou bytostí a  svému budoucímu dítěti by nemohla zajistit zdárný vývoj ve dravé společnosti, která v současnosti s pomocí kléru upadla v bezbožnost, závist a nenávist.

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

12. 9. 2009 10:01
Re: Jenom člověk může rozhodovat

Pominu-li lži, kterými Váš příspěvek přetéká, tak si dovolím upozornit, že člověk v bezvědomí taky o sobě nemůže rozhodovat a nikomu, ani státu, to nedává právo ho zabít nebo rozhodnout, že může zabit. Potrat je vražda a vraždou zůstává, i když ji naše zákony učinili v tomto případě beztrestnou. Ani stát, ani matka, ani otec, ani nikdo jiný nemá právo vzít embryu jeho právo na život, stejně jako toto právo nemá u žádného jiného nevinného člověka.

0 0
možnosti

xchickox007

12. 9. 2009 9:26
Ultrakatolík opět nezklamal

Po skvělém demagogickém článku o HPŽ, je tu další oslavují protesty vůči něčemu co většina lidí vlastně bere jako právo ženy, a že je tolik situací a vyjímek, že je potřeba,aby na ochranu proti podobným "expertům" jako je Pospíšil existoval zákon,který potraty povoluje...

Hlavní demagogie protipotratářů je v tom, že devalvují vraždu. Zkuste vzít vajíčko v obchodě rozbít ho na zem, a řvěte kolem sebe že je to vražda.... (a takhle se opravdu chovají protipotratáři) Jediný účinek jaký to bude mít je že Vás budou slyšet...

Jinak embryo, do určité doby nedokáže přežít samo bez těla konkrétní matky na které je závislé(pokud to milé HPŽ nebo protipotratáři dokážou tak to bude asi 12div světa), tudíž už z logiky věci se nemůže jednat o vraždu, z toho vyplývá že každý kdo to tvrdí je neskutečný lhář a demagog.

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

12. 9. 2009 9:31
Re: Ultrakatolík opět nezklamal

Zarytý potratář opět nezklamal. Rozbití vajíčka v obchodě určitě není vražda, stejně jako není vražda zabití dospělé nosnice. Je ale vraždou zabití nevinného člověka, ať už před nebo po narození. Ale chápu to tak, že pan xchick nemá argumenty a je frustrován tím, že si tam nemohl zastřílet osobně, tak si ulevuje alespoň takto.

0 0
možnosti

CarolusIV

12. 9. 2009 8:48
Zabití dítěte je vražda.

Jedno zda ho zavraždíte před nebo po průlezu vaginou. 

Na druhé straně, pokud potrácejí černošky v Americe, pak to není lidstvu na škodu.

Lidstvo je mnohonásobně přelidněné, takže potraty nevadí, pokud jdou na potrat ty správné "matky".

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

12. 9. 2009 8:53
Re: Zabití dítěte je vražda.

To tedy v žádném případě. Žádná matka není "ta správná".

0 0
možnosti

12. 9. 2009 8:36
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

12. 9. 2009 8:26
tak ?

takze "pri pokojnem protipotratovem protestu" ? myslite neco podobneho jako predvadi mgr (cti magor) halik v brne ? v tom pripade se vcelku neni cemu divit, ze dotycny dopadl jak dopadl ;-D

0 0
možnosti

kubelda

12. 9. 2009 8:12
každý rok stovky tisíc vražd a sebevražd po světě

má pravdu,  jen katolická propaganda, ten podtext je zcela zřejmý i takhle po ránu

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.