Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xchickox007

15. 10. 2010 16:07
Tendenční článek nic víc

Tohle od Pospíšila už známe - záměrné přetváření informací ku svému prospěchu. V případě že demokraté oslabí na 100% to nebude kvůli propotratové politice.

A v globálním kontextu je už odjakživa zřejmé:

1. Že člověk, který je proti kriminalizaci potratů, je jednak chytrý protože ví, že počet potratů všude klesá, a kriminalizace má hodně negativních jevů jako andělíčkářky, neprofesionální zákroky a další rizika..

Propotraři nejsou: jsou jenom lidi,kteří dávají ženám svobodu rozhodnout se,a nalézt řešení v obtížné situaci

Naopak protipotratáři: Jsou lidé, fanatici,kteří by svobodu chtěli omezit. Jsou většinou nevzdělaní a nebo se základním vzděláním (I v takových zemích jako je USA,Polsko,Itálie výrazně podle studií s vyšším vzděláním roste jasný nesouhlas s kriminalizací potratů)

0 0
možnosti

marka40

15. 10. 2010 20:28
Re: Tendenční článek nic víc

A ještě k tomu jsou to většinou staří mládenci, žijící mimo realitu. Ženy - katoličky, které porodily a vychovaly mnoho dětí a samy by na potrat nikdy nešly, jsou proti kriminalizaci potratů, protože moc dobře vědí, že by se tím nic nevyřešilo, ba naopak. Docházelo by k jejich pokoutnému provádění a černému trhu s nimi. Za mnohem DŮLEŽITJŠÍ  považují osvětu. A v žádném případě matka několika dětí neklade rovnítko mezi potrat a vraždu třeba 10 letého dítěte.

Všimla jsem si, že Vás tento autor hodně iriuje. Mne taky. Mne ale proto, že jsem katolička, a on nám, všem normálním katolíkům, svým fanatismem prokazuje doslova medvědí službu. Kdybych byla ateistka, jeho "výplodům" bych se zasmála, poklepala bych si na čelo, a bylo by mi fuk, co si tady píše nějaký fanatik.

0 0
možnosti

certik_bertik

14. 10. 2010 12:33
odkdy

někdo prosazuje propotratovou politiku? On někdo ty potraty nařizuje?

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

14. 10. 2010 13:11
Re: odkdy

Přijde-li nějaký politik s tím, že se vraždy (v nové terminilogii eliminace) nemají trestat a lidé hodlající někoho odtsranit mají právo na ty nejlepší služby nájemných vrahů (vlastně eliminátorů), bude zcela správné mluvit o něm jako o proponentovi provražedné politiky, i když sám vraždy provádět nebo nařizovat nebude. S potraty je to stejné.

0 0
možnosti

ExPat

14. 10. 2010 10:52
Listopadove volby

Ackoliv mate pravdu v tom ze listopadove volby budou pro demokraty asi katastrofou, vubec nejde o nejakou abortion nebo homosexuality. Nejde o nic jineho nez o ekonomii, a nezamestnanost jez je stale nad 10%, a pravdepodobne nad 18% pokud pripocitate ty kteri to vzdali a uz nemaji narok na unemployment benefits. Studujte nejake pruzkumy verejneho mineni (polls), a uvidite ze abortion a homosexuality je tentokrat v podstate non-issue.

Republikanske vitezstvi ovsem bude take jen docasne protoze se jedna vetsinou o "protest vote". Ackoliv, na rozdil od demokratu, republikani (a esp.' Green party') maji ideologicky co nabidnout, strana nema personality jez by byla schopna opravdu "make difference". Reaganove se totiz rodi pouze jednou za sto let.

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

14. 10. 2010 11:56
Re: Listopadove volby

a) zaměřuji se na témata, která mne zajímají, nikdy jsem neměl v úmyslu tvrdit, že jsou jediná významná. Myslím, že jejich význam podceňujete.

b) nepochybně jde o protestní hlasování. A každé volební vítězství je z pohledu konkrétní strany či politika dočasné. Ale myslím, že tento protest vydrží přes několik voleb a pro republikány bude snadné ukázat se lepšími, než Obama

0 0
možnosti

Saša

14. 10. 2010 9:19
Doufám, že se nemýlite.

Vycházíte ve svých názorech jen z anglicky psaných politických článků, nebo berete v potaz i ty španělské?

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

14. 10. 2010 11:57
Re: Doufám, že se nemýlite.

Bohužel španělsky neumím, takže z těch těžko mohu vycházet.

0 0
možnosti

lubanek

14. 10. 2010 2:39
Nadšení chladne.

Zdravím z USA.  Nadšení lidí kteří si zvolili svého presidenta očividně všude chladne.

Dokonce i jeho manželka mu vyhrožovala s rozvodem. Spojené státy se svojí velkou výřečností nezachrání. Ale většina lidí a zvláště mladí, stále žijí v  nadpoměrech o kterých se v česku mladým může jenom zdát. Uvidíme jak dopadnou volby.

0 0
možnosti

trdelnik

14. 10. 2010 2:03
Po precteni clanku:

"Bankéři z Wall Street mohou mít letos nejtučnější platy v historii"

http://ekonomika.idnes.cz/bankeri-z-wall-street-mohou-mit-letos-nejtucnejsi-platy-v-historii-1f5-/eko-zahranicni.aspx?c=A101013_183628_eko-zahranicni_fih  ) je na case, aby vypadl jako namydleny blesk ! Hlavne ze mu vsichni tleskali a fandili, hlavně pošuci v Evrope.

 

0 0
možnosti

kaktusak

14. 10. 2010 2:01
Vlastně to bude boj beránka s šelmou, že?

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.