Diskuse

Obama komikem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

A můžete mi říct, jaký účel má sex u neplodných párů, to je také zvrácené? Nebo je zvrácený heterosexuální orální sex, protože jím nelze počít dítě? A můžete mi prosím napsat něco více o tom přirozeném zákonu? Jaké jsou prameny přirozeného zákona?

0 0
možnosti

Proboha, autore, co máte proti homosexuálům? Oni Vás nějak napadají? Ublížili Vám? Obtěžují Vás ve Vašem soukromí? Nebo jim závidíte? Vaše blogy bývají zajímavé a čtivé, ale tentokrát ..., no asi se to dá přičítat změně počasí, viďte! ;-)

1 1
možnosti
Foto

Proti homosexuálům nemám nic, proti sodomitům hodně...

0 0
možnosti

Autor je sám komikem. Svoji hloupost dokládá mimo jiné tím, že posunul teroristický útok o 10 dní na 21. září. A srovnává útok na WTC v New Yorku s možným útokem na ambasádu. Obama útok na ambasádu nevyloučil, on tvrdil něco jiného, než co píše autor.

Tvrzení, že Obama je na konci politické kariery, je jen přání autora.

Z článku čpí ohromná hloupost českých pravičáků, a taky jejich deficit v lidských právech.

1 4
možnosti
Foto

Za překlep se omlouvám, opravil jsem ho. Jinak se obávám, že máte problém se čtením. Nesrovnávám útok na WTC s útokem na ambasády. Tvrdím ale, že je směšné chlubit se tím, jak jsem Al Kájdu potřel, v době, kdy kvůli ní zavírám ambasády. Nicméně uvážíme-li, že ambasády jsou vojensky střežené a USA dnes o Al Kájdě vědí a jsou na ni připraveni, a přesto cítí potřebu omezovat jejich provoz a zavírat je, je třeba se ptát, zda se vůbec o nějakém oslabení Al Kájdy dá mluvit...

To opravdu nemáte proti údajům v článku nějaké serióznější námitky? 8-o

0 3
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.