Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a83n 55K48o98l74i21á40š

28. 8. 2013 19:09

A co takhle Rusové Jelzin a Putin vs. Čečensko, Gruzie...?

1 1
možnosti
Foto

Chystal jsem se napsat podobný článek. Dávám Vám karmu R^

1 0
možnosti

J75a32r41a 53R53a17n56k

29. 8. 2013 6:35

Il bacio della morteV a karma od posla miru - pana Petrika.....oni ti Amici, nejsou tak "gung-ho trigger happy", Obama pred hodinou ve zpravach rikal, ze ceka na nalezy komise OSN, vite snad neco vice?????

0 0
možnosti

v dome mlati manzel manzelku a deti. Do domu vtrhnou policiste a zachrani manzelku a deti. Zadam potrestani techto policistu za pachani nasili proti lidskosti nejlepe pred nejvyssim soudem v Haagu a modlim se aby byli potrestani i tim nejvyssim.

0 6
možnosti
Foto

Problém je v tom, že toto přirovnání absolutně nesedí... Tím otcem mlátícím manželku a děti jsou totiž v prvé řadě právě ti teroristé (tzv. rebelové), kterému tito policisté přicházejí s mlácením ženy a dětí pomoci ...

3 0
možnosti
Foto

Zadny strom neroste do nebe. Jednou se ukaze, ze se Amerika myli, jako se mylili v Iraku a nakonec vsude. Do te doby budou ovladat svet. Skoda, ale tak to je. Vice nemohu dodat. Karma za clanek.

3 1
možnosti

Amerika se myli casto o tom neni pochyb... ale jak znamo kdo nic nedela nic nezkazi. Takze je lepe sedet a cekat az se komuniste vsude rozlezou (platilo hlavne za studene valky) az teroristi ovladnou nas kazdodenni zivot a budeme se bat vystrcit nos z domu a az se vsude, kde jsou konflikty, lide (vcetne deti) vymlati, protoze my prece na ostatni kaslem podle hesla co nas nepali nehasime.

4 4
možnosti
Foto

Proč naši? Američtí a francouzští socani a ten beztvarý britský rádobykonservativec - nějak se s nimi nedokážu identifikovat - Vy ano?

3 0
možnosti
Foto

Naši -  z NATO, jehož jsme členy, a EU, jehož jsme členy...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS