Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusákům tleskaj akorát bolševici a klausofilové, zbytek je vcelku při smyslech.. Ke které skupině patříte?

3 2
možnosti
Foto

Ani k jednomu... Ve Vaší rovnici je asi chyba...

0 1
možnosti

Dobrý den. Rád Vám vidím do tváře.

0 0
možnosti

Ignáci, já bych s tím krokem Ruska i souhlasil, kdyby. Kdyby v Rusku nežilo mezi jedním až třemi miliony dětí na ulici, které Putina nezajímají http://www.youtube.com/watch?v=CV4HfML3aac, jen na moskevských nádražích přespává denně na 30 tisíc dětí.  

Od pádu železnej opony sa podľa odhadov v bývalých republikách Sovietskeho zväzu ocitli na ulici až štyri milióny detí. V Moskve žije na uliciach až 50 000 tisíc detí.

Veľa ruských detí a mladých uprednostňujú bezdomovectvo pred krutým zaobchádzaním v útulkoch. Tieto deti sú časťou armády miliónov chlapcov a dievčat bez domova, ktoré sa cítili nešťastné vo svojich domovov alebo utiekli od surovej disciplíny v štátnych domovoch detí. Mnohé z nich sa neustále vracajú na hlavné stanice metra, do podchodov ciest a na železničné stanice. Cez deň sa potulujú v meste, žobrú v meste a kradnú čo môžu z obchodov. Na noc sa vracajú na stanicu.

http://www.vssvalzbety.sk/projekty/humanitarne-projekty/projekty/rusko

6 1
možnosti

Mně připadá, že Rusko je stále civilisovanější, zatímco "západ" stále úpadkovější.

Obávám se, aby nenastala doba, kdy budeme skutečně emigrovat "za lepším a za svobodou" do Ruska. Tedy má generace už asi ne, ale pro mé děti by mohlo být aktuální. A upřímně: takového převrácení světa se děsím.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS