Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A máte pro ten palec dolů i nějaký objektivní důvod, nebo je za ním jen nedotknutelnost Františkova kultu ve Vašich očích?

0 1
možnosti

Zklamal jste mne výrokem "Papež František I. bohužel už dlouhodobě působí věřícím hrozná zklamání svými vystoupeními v médiích.". Tady je spíše přání otcem myšlenky.

Mně František nezklamal, naopak k němu cítím velké sympatie a fandím mu, i když to není nikdo jiný než obyčejný člověk tak jako já nebo vy, byť má mimořádně zodpovědnou funkci a roli. A znám mnoho jiných věřících, kterým rovněž František imponuje. Abych byl spravedlivý, kromě vás znám (a to i osobně) i jiné věřící, kteří Františka nemusejí. Ale nemám důvod se na ně zlobit až potud, pokud na Františka neútočí nefér a neodsuzují ho.

3 3
možnosti
Foto

Jednak nevidím pro Vaše zklámání žádný objektivní důvod, jednak jsem si jist, že to zklámání přežijete bez následků. O jezídech a křesťanech skrývajících se před ISIL, o křesťanských a jezídských ženách zajatých ISIL a čekajících na to, až budou prodány do sexuálního otroctví, to ve vztahu k papežově výroku tak jisté není...

0 1
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.