Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Předně, nejde o uprchlíky, ale o ekonomické migranty, z nichž každý desátý až patnáctý je islámský radikál. Nejde o uprchlictví ale o cílenou islamizaci Evropy. Je dost smutné vidět další příklad toho, jak jsou "věřící křesťané" vzdáleni od reality. Jestli máte nějaký pocit viny, pak jej budete mít mnohem větší, až v Evropě radikálové začnou řezat hlavy a ty křesťanské na provním místě.

To, že arabové řvali v Olomouci, že za 15 let budeme jejich otroky Vám nevadí?

Víte o tom, že letos se prakticky nedá jet na dovolenou na řacké ostrovy? Víte o tom, že arabové po celé Evropě (ČR nevyjímaje) skupují domy a pozemky? Víte proč?

Jsem proti jakému koli přijímání migrantů do Evropy !

1 0
možnosti

Takový šíita to bude mít mezi sunity zatraceně krušné, čili teorie o tom, že křesťané jsou na tom nejhůř nemusí být pravdivé. Je fakt, že než bylo podporou teroristů západem rozpoutáno v Sýrii peklo, neměli se tam křesťané vůbec zle. A ani další náboženství. Byl tam prostě klid.

1 1
možnosti

S tou Syrii si myslim, ze to bylo trosku jinak. To Turecko a SA zbrojili Asadovu opozici. Mozna za tiche podpory USA A Izraele. A kdyby Rusaci nevetovali zasah ze strany OSN, tak bylo dnes po problemu.

1 1
možnosti

Hloupé tvrdit že my máme jakési takovéto povinnosti.

Dobročinnost ta je odjakživa jen a jen dobrovolná.

2 0
možnosti

Polsko se rozhodlo prijmout alespon sedesat pouze krestanskych rodin. Alespon neco.

3 0
možnosti

Také si myslím, pane autore, že pláčete na špatném hrobě. Tato země se ještě nestačila vzpamatovat a rehabilitovat svou svébytnost, patriotismus a sebelásku po teroru z jedné strany a Vy jim vnucujete odpovědnost za terory, patriotismus jiných stran. Myslím, že vnucovat pocit křesťanské lásky někomu, kdo se necítí být křesťanem je pouze kontraproduktivní. A už pouhé slovo POVINNOST skřípe jako písek mezi zuby.

Povinnost mám vůči svým dětem a zemi svých předků a vůči sobě, abych pro děti vydržela co nejdéle zdravá. A vůči slabým a nemocným spoluobčanům. Povinnost mám i vůči Bohu Stvořiteli, ale On mně rozhodně neukládá starat se o lidi, kteří nejen, že si mé pomoci neváží (a pouze jí spotřebují), ale dokonce mou pomoc staví nikoliv jako laskavost, ale jako povinnost a v konečném důsledku jako slabost.

5 1
možnosti

J92a28r40a 44R28a40n30k

28. 5. 2015 18:28

V necem s Vami souhlasim a Kanada ma uz prvnich ca. 1.400 syrskych "mi orit" tady - trvalo to temer dva roky jejich identitu potvrdit a poctive cekali na vyrizeni konzulatu v zemich, kde jsou internovani v taborech.

Ale nesouhlasim s tim, ze vse rozpoutala EU a USA;-) V onech zemich nikdy klid nebyl, z vlastni zkusenosti: 1979 jsme na letu z Australie nemohli pristat v Teheranu. Po navratu R. Khomeiniho se Iran vratil do doby temna, prectete si neco od Shirin Ebadi, iranske nositelky Nobelovy ceny, kterou si nesmela vyzvednout.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-11103745

1 1
možnosti
Foto

My se ale nebavíme o uprchlících z Íránu...

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že vám nikdo nezakazuje přijímat, ubytovávat a živit nějaké uprchlíky.  Hlavně to nechtějte po těch, kteří  to dělat nechtějí a neberte jim na to jejich peníze.

4 0
možnosti
Foto

Skutečně? Takže mohu pozvat libovolný počet Syřanů do ČR a oni sem bez problémů dorazí?

1 0
možnosti
Foto

Bůh mně ochraňuj před tím, abych se stal křesťanem

1 0
možnosti

Nejlépe stát se muslimem, to už vás z křesťanství (ani toho kulturního) nikdo podezírat nebude. Tedy snad kromě některých muslimských spolubratří.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS