Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

R^+ osmiminutový potlesk:-)

4 0
možnosti
JL

Začínám mít pocit, že uprchlíci jsou dost zvláštní tvorové. Skoro pokaždé, když dojde v Evropě k nějakému masovému násilí, např. v Paříži, Calais, Kolíně n. R, tak je to spojeno s přítomností lidí, kteří vypadají jako uprchlíci. Ovšem dle oficiálních údajů to nikdy uprchlíci nejsou...

Ti uprchlíci mají holt smůlu. Přišli do Evropy, a tady jako na potvoru už žije skupina Evropanů, kteří páchají všechno to násilí, ale jinak s uprchlíky nemají nic společného. Např. kulturu, náboženství, vztah k okolí... Jediné, co mají podobné, je vzhled. Ale i tuto podobu vidí jen xenofobní fašista. Slušný člověk ji přehlédne :-)

10 2
možnosti
JP

J89a47n 43P35a97l42l90a56s

6. 1. 2016 22:31

Dobrý večer, oběti si budou muset ukradené věci znovu koupit, čímž se zvýší spotřeba a roztočí kola německé ekonomiky. Divím se, že na tento argument žádný z německých politiků nepřišel. A karma.

9 0
možnosti
LS

;-D;-D;-DR^ To je jediný reálný způsob jak zapojit tyto "odborníky" na všechno do ekonomiky.

8 0
možnosti
Foto

Nakonec to budou ti východoevropští "instalatéři", kteří tu Evropu budou zachraňovat. No, není to naše dějinná šance?:-/

11 0
možnosti
BL

Ano, je to jedinečná příležitost a zřejmě i jediná šance, zastavit, nebo výrazně zbrzdit expanzi islámu v Evropě. Byl bych klidnější, kdyby předseda vlády byl někdo jiný.. O Visegradu a Litvě, Lotyšsku, Estonsku.. píši již dlouho. Ted by bylo podstatné hlídat naše vnější hranice-zatím alespoň přechody (což se částečně děje) ahlavně se připravovat na nutnost začít hlídat i zelenou hranici. Vývoj v Německu, ale i jinde je zcela neodhadnutelný..

9 0
možnosti
MP

Máte absolutní pravdu v tom, že přístup politiků a úřadů, včetně policie, je mnohem větším problém, než ty události samy. Tohle by snad mělo otevřít oči všem rozumným lidem jak v Německu, tak i u nás. Tuší vůbec někdo proč to ti politikové dělají či připouští? Ne, že by to na věci něco měnilo.

10 0
možnosti
Foto

Rozsah útoků se hodinu od hodiny jeví větší, ozývají se další města... Německá policie uznává, že někde prostě nedokáže zajistit lidem bezpečnost...

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/391067-pristehovalci-nas-obklicili-a-zacali-se-sapat-lici-nemecka-divka-silvestrovsky-utok.html

9 0
možnosti
Foto

Bohužel ta místa neleží na předměstí Bejrůtu, ale v centru německých velkoměst...

2 0
možnosti
DK

Je hrozne spravanie kompetentnych ludi.

Zaujalo ma ze na demonstracii proti tejte svojvoli moslimskych banditov, ktora sa konala bolo, len asi 300 ludi. Prevazne zien. Myslim si, ze by ich bolo omnoho viac,keby neboli zastrasene alibistickym konanim policie uz na Silvestra a taktiez do oci bijucou neschopnostou a zamlcovanim skutocnosti novinarmi/mediami napriec celou Europou.

Dokazuje to aj tento pripad, ktory vysiel napovrch az o niekolko dni. Pritom banality z druheho konca sveta nam novinari predkladaju do par hodin.

8 0
možnosti
BL

Tak ono je otázka,kolik jich bylo opravdu, víte, jak to s těmi počty demonstrantů chodívá.. Navíc mají lidi fakt strach-jednak z imigrantů, ale asi i z možných postihů..Je to neskutečná situace, fakt..

5 0
možnosti
JM

Německá policie vyšetřuje 2 200 zlodějů, překvapil ji počet Afričanů

Toto je titulek z iDnes.

Kde je Polický? Aby vysvětlil, že mezi přistěhovalci je stejný počet kriminálníků jako mezi evropany.

20 0
možnosti
LS

Ten? Ten si teď nervozitou kouše nehty, protože nemá ani páru, jak tuto realitu nějakým demagogickým a prolhaným způsobem omluvit. Samozvaný odborník na islámskou a imigrantskou a kriminalitu.;-D;-D;-D

6 0
možnosti
PK

Kdyby své občany zrazovali "jen" němečtí politici, bylo by to o něco méně tragické. Ale podobné chování už dávno zdomácnělo u politiků ve všech evropských institucích. Bohužel díky existenci EU vznikla kasta neodvolatelných papalášů, kteří považují Evropu za své vlastnictví, do kterého jim občané nemají co mluvit. Nakonec na tohle celá Evropa zaslouženě dojede i s těmi "mocipány". Sešup už začal a ani se ho nepokoušejí brzdit, protože dobře vědí, že už je pozdě.

17 0
možnosti
Foto

Souhlasím až na ten závěr, je moc defétistický... Alespoň zkusit se to musí...

0 0
možnosti
BL

Tak já si přece jen dovolím něco málo napsat.. Musím přiznat, že rozsah a intenzita ataku mě překvapila. Jinak vše ale odpovídá islámskému podpisu-zbabělost, zákeřnost, podlost.. Pojem "rape-jihad" je mi znám tak 4-5 let, bylo celkem jasné, že ženy a dívky tuhle islamizaci kontinentu odnesou nejvíce a velmi záhy. Pro ně-myšleno muslimské invazisty- jsou zároveň příjemným zpestřením džihádu i jeho prostředkem. A reakce zodpovědných? Je logická. Oni opravdu NEMOHOU couvnout, ani kdyby chtěli. Za případnou porážkou by je nečekalo vůbec nic příjemného. Nemohou ustoupit, omluva už dávno nestačí. A jejich "hra o čas" (jako toto opožděné zveřejnění), to je jen zoufalcovo čekání na zázrak.

Jinak chodím na demonstrace, ale ..musím, bohužel, souhlasit s p.Kaplanem. Nevidím cestu ven.. A když, tak velmi, velmi bolestnou

9 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.