Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Co však, jestliže děvčata budou sexuálně napadena i když půjdou do školy jinudy. Pak bude potřeba prošetřit, jestli to jinudy bylo opravdu jinudy a jestli to náhodnou nebylo úplně nesprávné jinudy a kudy jinudy to vlastně mělo být.

3 0
možnosti
Foto

To celé dění posledních dekád je obnovený pokus o kvadraturu kruhu. Natvrdo řečeno, jde o znásilnění přirozenosti. Zvláštní je, že takové pokusy vždy přichází z levé strany.

2 0
možnosti
JC

V Německu se ještě budou dít věci, až ta našponovaná struna praskne.

4 0
možnosti
SB

Já se domnívám, že tyhle problémy nelze vyřešit, dokud si neuvědomíme a otevřeně neřekneme, že EU jako taková a celé ty myšlenky, na kterých je postavena, jsou chybné.

Je to jako Dubčekův pokus o socialismus s lidskou tváří. Sebekriticky se přiznám, že v dobách Husákovy normalizace jsem si o Pražském jaru 1968 dělal iluze a že až asi rok po pádu totáče jsem si začal uvědomovat, že vůbec nešlo o nějakou demokratizaci, kterou potom rozdrtily sovětské tanky, nýbrž o boj dvou frakcí komoušů o n ̈moc ve státě. Že i bez příjezdu sovětských tanků by to muselo skončit neúspěchem.

A to samé EU. Je to nesmyslný projekt, kde krasořečnění je stavěno nad realitu života.

Já jsem hlasoval proti vstupu a už tehdy mi bylo jasné, že je to něco jako jedno velké Pražské jaro. Tedy naivní pokus o realizaci něčeho neuskutečnitelného.

A nyní ta slavná EU stojí v cestě řešení nejzávažnějšího problému Evropy od roku 1683.

6 1
možnosti
JC

To Vám to ale všechno trvá...

Za Pražského jara mně tehdy mláděti říkal táta, že my se do toho nebudeme plést, protože to dělají komunisti a těm se nedá věřit. A měl samozřejmě pravdu a já jsem o tom nikdy nepochyboval.

A proti vstupu do EU jsem hlasoval také, protože jsem si taky nedělal nesmyslné iluse.

0 0
možnosti
OU
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.