Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,A proč neznárodnit i Agrofert?";-D

Tak nevím. Další obět vymývání mozků, či jen ,,vhodné téma"?;-(

Pražský hrad I jako KOMPLET JE NEJEN NÁR.PAMÁTKA, ALE DALEKO VÍCE. A je ejn právem státu, ale i povinností dbát a to, aby jej nikdo nemohl zprivatizovat atˇ po částech, či jako celek. A proto je třeba jej ochránit ve všech směrech!Pokud tak tomu nebude, co vše by z toho plynulo za rizika, o tom ovšem nikdo nechce slyšet. A ti, kteří by rádi toto změnili jsou těmi, kteří to tolik kritizujíRv

2 0
možnosti
Foto

Stát má jistě právo a povinnost Hrad chránit, rozhodně nemá ale ani povinnost ani právo ukrást ty části hradního areálu, co mu (už po staletí) nepatří.

2 0
možnosti
Foto

Zajímavé, pohrůžky zmlácením či smrtí jsem dostával naposledy před lety, když jsem psal na Wikipedii a přel se nad články o holokaustu s neonacisty a nad články o homosexualitě se sodomity. A teď, půl hodiny po napsání tohoto článku, došel další do sbírky...

0 0
možnosti
Foto

Buďme rádi za podobné nesmyslnné návrhy, které v právním státě projít nemohou.

ANO se jimi alespoň stává čitelným a zařadilo se v pravolevém dělení jasně vedle komunistů.

To, že by byli pravicovou či středovou stranou jim po podobných vyjádřeních nikdo soudný věřit nemůže.

6 0
možnosti
Foto

O to jak ty majetky po znárodnění ufinancovat strach nemám. Po znárodnění by přišla privatizace ve prospěch Agrofertu, který to z dotací zvelebí a pak církvi prodá za násobek privatizační ceny;-)

1 1
možnosti
Foto

Patřilo pod paní Chvátalovou.

0 0
možnosti
Foto

Mně se nejvíc líbí, že tihle znárodňovači si nevidí ani na špičku nosu, znárodňovali by všechno a přitom nemají žádný reálný plán z čeho ty znárodněné majetky financovat a udržovat. A i když vím, že návrh na znárodnění Agrofertu a Čapího hnízda je jen nadsázka, byla by to lekce k nezaplacení. :-)

12 1
možnosti
Foto

Ale tou nadsázkou se pan blogger přiradil k těm znárodňovačům. Jak daleko je od nadsázky k její realizaci? Některé ideje by se neměly vyslovovat ani v myšlence. Vždy tím prolamujete nějakou bariéru.

1 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.