Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Správně pane Ignáci R^ Pevně věřím, že katolická církev se, v rámci historických tradic) konečně zase postaví do čela boje proti tomu islámskému moru a jeho neomarxistickým sluníčkovým slouhům.

2 0
možnosti
LJ

Doporučuji teoretické rozbory ideologie doplňovat o rozborem jejich praktických aplikací.

V několika muslimských zemích je občanská válka, přičemž v Afganistánu či Sýrii trvá dlouhé roky a není šance na její ukončení. Ve většině muslimských zemích vládnou autoritářské režimy. Změna režimu se provádí větším či menším převratem ... atd. Podobně tomu bylo v minulosti. Například v Indii, v době, kdy byla britskou kolonií, chtěli dostat samostatnost. Hinduisté pod vedením Gándiho volili nenásilnou cestu, muslimové (v dnešním Pákistánu a Bangladéši) volili násilnou cestu, při níž hlavně zabíjeli - hinduisty. Zkrátka praxe lidí vedených islámskou ideologií dnes i v minulosti skutečně není přitažlivá.

2 0
možnosti
FB

Asi vám unikl nezpochybnitelný fakt, že islamisti (třeba ti z Daeše) vraždí zdaleka nejvíc muslimy... Možná vám i uniklo, že Evropa zažívá nejmíň teroristických útoků (a jejich obětí) za posledních 50 let a že současné antiislámské nálady jsou jen výsledkem "optického" klamu, confirmation bias a mediální manipulace (což je úspěšný výsledek strategie Daeše). Ale asi vám jako katolíkovi neušly ty krvelačné a kruté pasáže z Bible, které se jistě snažíte zapomenout a zatlačit. Ve vašem textu jsem našel slovo "láska", ale lásku jsem v něm nenašel... Zato cítím, že byste nejraději svrhl svého papeže..

3 4
možnosti
TB

Muslimové se vraždí od nepaměti - sunnité proti šiítům apod.;-) Těžko milovat někoho, kdo si jde Vás podrobit. Jestli Vy ano, tak se tomu také říká stockholmský syndrom....

0 0
možnosti
Foto

Pokud někdo vyhlašuje islám za náboženství míru, tak pouze diferencuje mezi muslimy a islamisty. Rozděl a panuj. Je rozdíl mít za nepřátelé dvě miliardy muslimů, a nebo třeba dva miliony islamistů.

0 0
možnosti
Foto

1) Tím to těžko bude.

2) Ta čísla jsou zcela mimo. Tu druhé byste musel vynásobit (minimálně) stem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.