Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě se tohle ekonomické perpetuum mobile líbí. Mohlo by dokonce vyřešit problémy s financováním českého důchodového systému. Prostě se s Němci můžeme domluvit, že každý Čech v 60 letech automaticky dostane v Německu azyl a důchod. Za podmínky, že se tam přestěhuje. Bude to cca 100 000 lidí ročně, kteří tak zvednou Německé HDP o 0,03% a současně Česku ušetří několik miliard Kč.:-)

0 0
možnosti

Je neuvěřitelné, že špičkový politik SRN (kdyby nebyl na vozíku, tak je určitě kancléřem) prohlásí - migranti jsou nutní aby německý národ nedegeneroval. Přitom myšlenka "stěhování" v rámci EU byla původně myšlena - klasický evropský jih, ev. východ, kde je nedostatek práce půjde do Němec a okolí "zaplácnout" zoufale nízkou německou porodnost.

4 0
možnosti
Foto

Tak to zas až tak neuvěřitelné není. Skutečně neuvěřitelné je, že to řekl zcela vážně, ani se za to později neomluvil, a i přesto zůstal špičkovým politikem.

1 0
možnosti

No jo. Když u nás jsme na ty migranty tak zlí, že nás sem "podporovat" nejezdí. Vždyť jen ta tragédie těchto dní - http://pondelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=577268... ;-)

0 0
možnosti
Foto

vzhledem k tomu, že bydlím v pohraničí, tak, že by těch Němců na svátky bylo víc, tvrdit nemohu.

Ubylo Rusů, Němců je stejně, ale kdo přibyl, jsou Arabové

0 0
možnosti
Foto

Že by to bylo tím, že ti navíc nemíří do pohraničí?

2 0
možnosti

Souhlas.

Jen ty žvásty o hospodářském růstu jsou konsistentní s obdobnými žvásty u nás: růst táhne i osobní spotřeba - díky enormnímu zvýšení platů a dávek ze státního rozpočtu, tedy na dluh, případně na úkor neumořování dluhu.

1 0
možnosti

P85e96t88r 32P55o43l24á54k

31. 12. 2016 9:28

Kdyz jsem nekde pred pul rokem tvrdil, ze jestli to takhle pujde dal, tak se jednou dockame toho, ze k nam budou Nemci emigrovat, tak mi vsichni tvrdili, ze jsem blazen, ale ja znam pomerne dobre nalady v nemecke spolecnosti a rikam, ze k tomu jednou muze, pokud se nic nezmeni, dojit. Inu, pocit bezpeci je proste dulezity. Jinak ty blaboly o rustu zpusobenem migranty, to je na Chocholouska. Nebo na cenu Josepha Goebbelse!

4 0
možnosti
Foto

Hlavně aby k nám Němci chtěli skutečně emigrovat a ne nás obsadit.

2 0
možnosti
Foto

I já zcela souhlasím a dávám karmu.

3 0
možnosti

J35i24ř10í 58J40o79n47á26š

31. 12. 2016 8:59

Naprostý souhlas a karma.R^[>-]

5 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.