Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

xchickox007

5. 9. 2009 20:04
Pravda o Podpoře

Nejvtipnější je, že Pospíšil založil i na základě téhle diskuze a článku, kde se vlastně pojménovává sice trochu peprněji ale pravdivě co jsou pánové zač skupinu na facebooku. "Za křesťanské Signály" Neboť se klukovi samozřejmě nelíbí, že tam vůbec píšu... a že i samotní katolíci upozorňují na nesmyslný fanatický řev.Vtip: skupina má nyní 25 členů, slovy dvacetpět:-) i když se i zde příspívající všd dušuje jak jí dělal reklamu.

Opravdu velká podpora:-)( což mě těší že máme v této zemi aspoň křičících fanatiků tak málo, pozn. signály.cz mají asi 17tis. uživ. z toho 5tis. je registrovaných na základě předložení dokladu)

0 0
možnosti
VD

všd

5. 9. 2009 20:22
Re: Pravda o Podpoře

Děkuji, drahý Xchickoxku, ale nějak jsi vypustil, že daná skupina existuje pár dnů, a že na Signálech není možné zaslat např. pozvánku všem členům, dokonce ani všem osobám, které máš v přátelích, najednou, ale vždy max. po pěti lidech.

0 0
možnosti
LV

xchickox007

5. 9. 2009 15:31
Závěr, a jeden z posledních příspěvků

Tahle diskuze hovoří jasně o stavu věci: Pánové pospíšil a stodola nejenomže nemají podporu většiny občanů ČR, ale ani většiny katolické církve. Každý si určitě obrázek udělá sám.

Já jsem do této diskuze vstoupil proto, aby si každý uvědomil nebezpečnost podobného fanatismu. Spousta z Vás co tohle budete číst máte rodiny děti, půjdeme k volbám, nedovolme, aby se do parlamentu dostali lidé, kteří půjdou cestou represe (prosazení změny zákona o potratech) snahy blokovat fungující a zavedené, a omezovat práva druhých (snaha změnit dostupnost antikonpce) a házet na druhé špínu z neověřených zdrojů a prostředníctvím lži demagogie náboženství, fanatismu a polopravd

0 0
možnosti
L

Lilith+

5. 9. 2009 16:07
Re: Závěr, a jeden z posledních příspěvků

R^

0 0
možnosti
JK

truepapas123

5. 9. 2009 14:54
"boží" ukliknutí...

..tedy vážení, omylem jsem se dostal na tuto diskuzi a to co tady čtu, je jedním slovem hnůj, to snad nedokážou ani "barvobijci" na politických blozích, jste skutečně křesťané ?

0 0
možnosti
LV

xchickox007

5. 9. 2009 15:09
Re: "boží" ukliknutí...

Obrázek o článích Pospíšila a Stodoly popř. dalších si udělá každý obrázek sám.

Závěr: Jsou to jedinci, kteří špiní pověst církve, a skutečných věřících, kteří se snaží pomáhat a nevnucují svoji víru nikomu pod noc.

Víra ani křesťaňství je postavené na lásce k bližním a pokoře, což nikdo s následujících pánů fanatických diskutérů nesplňuje ani ze setiny a proto jsou ostudou všech slušných věřích.

0 0
možnosti
VD

všd

4. 9. 2009 14:04
Pravda o panu Vaňkovi II

Viditelné je také to, že tento člověk nemá vlastní blog, o publikacích v novinách a časopisech (majících ISSN), nebo dokonce příspěvcích či spoluautorství knih nemluvě. Umí pouze kritizovat druhé, ale s vlastní tvorbou zatím nepřišel, když nepočítám dva ubohé články na Signálech, kde zase pouze reaguje na druhé.

Budu velice rád, až tento člověk přijde s vlastní tvorbou. Je mnoho lidí, s jejichž názory nesouhlasím, ale narozdíl od Lubomíra Vaňka ml. (xchickox007) umí více, než kritizovat.

0 0
možnosti
LV

xchickox007

5. 9. 2009 15:13
Re: Pravda o panu Vaňkovi II

Publikaci si dneska umí vytvořit každý btw. na signálech jsem pouze v diskuzích a napsal sem dvě reakce na podobné fanatiky, nepotřebuju se snižovat na úroveň stodolů, pospíšilů a davidů a brát informace s pofiderních serverů a dělat bulvár, který ty davide děláš, půjčku sem měl na rozjezd podnikání v roce 2005 a tu sem samozřejmě přiznal a před 2rokama řádně splatil, ta ale nesouvisí z tvojí špínou, navíc je to nepodstatná informace, podstatné jsou papírově podložené s oficiálních zdrojů-ty tady samozřejmě uvést nemůžeš protože by to ukázalo jaký děláš bulvár a co všechno si vymýšlíš na slušný občany ČR

0 0
možnosti
J

jjs

4. 9. 2009 9:44
Pravda o Panu Stodolovi

A na tu se právě těším. P.S. Proč píšete ve slově "pán" velké P. S velkým P se píše jen Pán Ježíš, protože pán tu neznamená muže, ale vládce, krále, Boha.

0 0
možnosti
LV

xchickox007

4. 9. 2009 9:07
Pravda o Panu Davidovi

A dále bych se dostal k dalšímu, který byl povolán, aby tady kluci nebyli sami, Pan David i na signálech je značně kontroverzní osoba, několikrát mu byla bloknuta IP a napomínám pro nedodržení pravidel a hlcení diskuzí spekulacemi a konspiracemi.Např. nesmyslně poukazuje na původ lidí, to že někdo vyjídří podporu té a té straně a pod.... btw. neumí opsat ani pořádně adresu z google a informace získává z neověřených zdrojů, kde si může kdokoliv napsat cokoliv a pak se snaží špinit lidi, politiky atd...

0 0
možnosti
VD

všd

4. 9. 2009 13:59
Pravda o panu Vaňkovi

Chlubí se nesmírným majetkem, ale ještě nedávno prosil o půjčku v řádu několika desítek tisíc na start podnikání.

Pochází ze zbožného Nedašova (KDU tam získává nad 50%), sám však opravdovým křesťanstvím a KDU-ČSL opovrhuje. (To je to "nesmyslné poukazování na původ".) Zajímavé je, že přesto se stále přihlašuje na křesťanské internetové stránky, a snaží se tam uživatele přesvědčit, že církev nemá pravdu, a sám sebe přesvědčit, že existují další uživatelé s podobnými názory, jako jsou jeho vlastní.

Lidí, kteří neuznávají autoritu církve, je v ČR většina. O tom není pochyb. Avšak většina z nich na křesťanské servery nechodí a zajímá se o církev pouze, pokud si církev nárokuje navrácení svého majetku, který jí po únoru 1948 sebral stát.

0 0
možnosti
LV

xchickox007

4. 9. 2009 9:03
Pravda o Panu Pospíšilovi II

Btw. Vtipný je, že Pospíšil za podobejch okolností odešel i z Christnetu a několikrát i s CZ Wikipedie(myslím že  stejně jako na signálech po něm většině lidí včetně správců smutno nebude)

0 0
možnosti
LV

xchickox007

4. 9. 2009 9:01
Pravda o Panu Pospíšilovi

S lítostí oznamuji, že jsem se rozhodl přestat přispívat na Signály až

do doby, než se začnou chovat jako křesťanský server - to znamená až

správci zasáhnou proti bezprecedentním urážkám a pomluvám, kterými jsou

zde někteří beztrestně zasypáváni a až to tu přestane být místem, kde

propagátoři potratů beztrestně napadají a urážejí katolíky (pozn. autora jenom katolíky podle jeho měřítek)kteří, jak je jejich povinností, proti potratům vystupují. Ono totiž i na signálech si spoustu lidí včetně adminů uvědomuje, že podobní Pospíšilové a Stodolové jsou "škodná"která jenom vyvolává spory a chtěla by omezovat práva.Proto nejsem výrazně blokovanej oproti jiným serverům narozdíl např. od Pana Davida(všd), kterýho zablokovali už nejednou i na těch křesťanskejch

0 0
možnosti
VD

všd

4. 9. 2009 14:01
Re: Pravda o Panu Pospíšilovi

Zajímavé je, že blokovaný jsem byl pouze na Signálech, na Idnesu a podobných stránkách nikdy. To něco vypovídá hlavně o Signálech, a ne o Pospíšilovi nebo mně.

0 0
možnosti
V

viveka77

3. 9. 2009 19:26
Super. :-))

Můžeme si dole přepnout zobrazení doskuze včetně smazaných příspěvků. :-)

0 0
možnosti
L

Lilith+

3. 9. 2009 20:57
Re: Super. :-))

jj ;-), aspoň se každý může přesvědčit, jaký jsou "kluci pro-lajfáci" slušňáci ;-D

0 0
možnosti
W

Wendolene

3. 9. 2009 16:51
Stodola si pospisil a nahlasil par prispevku,

zase se tady mazalo a mazalo...

Hnuti pro life nema uspech, nebot je prilis diktatorske. Nenabizi reseni, pouze zakazuje. Vy, panove panbickari, neschvalujete ani antikoncepci. V tom pripade nenajdete prilis mnoho priznivcu. Jenom zakazy, zadne reseni, takze daleko nedojdete. Jak jsem psala ( a bylo nesmyslne smazano), v USA, kde je hnuti pro life ponekud starsi, stejne nic moc neovlivni. Obcas jen dochazi k  nechutnym utokum na zdravotnicky personal a kliniky, kde se provadeji potraty. Hnuti pro life, ktere krici, at zeny nezabijeji nenarozeny zivot, v klidu zabiji dospeleho cloveka, ktery jenom dela svou praci! Potraty jsou legalni, mate smulu, a nic nemuzete udelat, abyste to zmenili. A je to tak mnohem lepsi, nez doby louhovych roztoku a pletacich jehlic a nechtenych deti. Protoze potraty byly, jsou a budou.

0 0
možnosti
VD

všd

4. 9. 2009 0:17
Re: Stodola si pospisil a nahlasil par prispevku,

Zabíjení dospělých lidí neprovádí hnutí prolife, nýbrž skupiny, které s ním mají společný pouze odpor k interrupcím. To je jako ztotožnit všechny zastánce legálních potratům s Leninem, protože ten je legalizoval, jako první.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.