Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lilith+

3. 9. 2009 14:41
A opět se mazalo!

Pánové (Ignáci a jjs), klikáním na "nevhodný příspěvek" pravdu nepřekroutíte ;-).

Skutečnost je taková, že tu máte 1 (slovy: JEDEN) souhlasný příspěvek ;-D !

Takže pokud chcete zabránit nějakým potratům, běžte raději roznášet kondomy, jinak se prostě... "uklikáte" ;-);-DRv

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

3. 9. 2009 14:45
Re: A opět se mazalo!

Jsem rád, že sem píšete, Kdokoliv jen s trochu mlhavým pojetím o slušnosti, kdo se podívá do této diskuse a přečte si to svinstvo, které tu kolem sebe potratáři, jako ste Vy, plivají, má další důvod zamyslet se nad tím, jestli HPŽ nemá pravdu... :-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

2. 9. 2009 18:08
Jediny boj proti potratum je osveta o antikoncepci

Vetsina lidi v boha neveri, takze je jim jedno, co nejaci urvani panbickari rikaji. Legalni potrat je uzitecnejsi nez doby tmarstvi, andelickarek a nechtenych deti, na kterych se rodice mstvi.

0 0
možnosti
L

Lilith+

2. 9. 2009 19:55
Re: Jediny boj proti potratum je osveta o antikoncepci

Přesně tak R^, jediná možnost jak snížit potratovost je v osvětě, v užívání antikoncepce (ostatně díky masivnímu užívání antikoncepce potratovost klesá).

Ovšem jak víme z jiných diskuzí :-), tito lidé bojují zcela kontraproduktivně i proti antikoncepci...

0 0
možnosti
L

Lilith+

2. 9. 2009 14:32
Tady se fest mazalo!

Copak? Styděl jste se za SVÉ odpovědi ve vláknu "Ano, samé debakly"? ;-D

Protože na příspěvcích kritiků nebylo NIC závadného, pouze bylo konstatováno, že nemáte podporu ANI u věřících, že i od nich dostáváte v diskuzích na frak :-), a to nejen zde, ale údajně i na jakémsi křesťanském serveru!

Tak si tu diskuzi rovnou zavřete :-), když pravda tolik bolí ;-);-DRv

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

2. 9. 2009 17:55
Re: Tady se fest mazalo!

Kdybyste měl něco v hlavě, věděl byste, že já mazat nemohu. Pouze administrátoři serveru, kteří na žádost (která navíc nebyla ani ode mne) zřejmě dospěli k názoru, že to náš drahý xchickox007 s urážkami, pomluvami a osobními útoky poněkud přehání... Zvláštní, zdá se, že příspěvky toho pána, který mne s oblibou nazývá radikálem, jsou tak umírněné, že je nesnese ani server blog.iDnes.cz... :-);-D

0 0
možnosti
MN

Forrrest

2. 9. 2009 4:47
"žádný pokrok, jen samé porážky"

"maximálně náznaky úspěchů v podobě drobných zdržovacích bitev. Velmi depresívní pohled. ALE..."

ale... žádné ale!;-) Akorát máte dobrý pocit, že jste si šplhli u toho nahoře (takže k vám bude shovívavější při posledním soudu). Jinak jste úplně zbyteční. Váš boj je "donkichotský". Vaše propaganda nefunguje (nebo snad dokonce funguje naopak?:-), Češi jsou stále pro potraty, dokonce i pro uzákonění eutanazie... a nemají vás rádi, opovrhují vámi, považují vás za fanatiky (oprávněně). Porážka.

"Vraťme se teď zpět k definici úspěchu. Interrupce ani tzv. euthanasii nikdy zcela vymýtit nelze..." - ...ale lze provést změnu zákona, která by potraty uvrhla do ilegality. Pro vás tedy... další porážka;-D

0 0
možnosti
MN

Forrrest

2. 9. 2009 4:51
Re: "žádný pokrok, jen samé porážky"

Na závěr pár odkazů. Krásný kritický rozbor vaší typické demagogie: http://www.genderonline.cz/view.php?cisloclanku=2007010608 , slovenská pro-choice: http://moznostvolby.host.sk , zajímavé info o českém Hnutí pro život: http://mosty.granosalis.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=5159 , http://anarchofeminismus.org/cs/hnuti-pro-zivot-cr , dále článek o tom, zda by toto hnutí nemělo být postaveno mimo zákon (jelikož zjevně propaguje jeho porušování): http://www.blisty.cz/art/45944.html a na závěr aborční mapka - aby bylo opravdu ZŘEJMÉ, na roveň jakých států nás chtějí naši milí pro-lifisté postavit: http://en.wikipedia.org/wiki/Pro-choice#Worldwide

Jejich názory bychom ale KONEČNĚ měli podrobit kritičtějšímu zkoumání. Hnutí směřující k potlačování práv a svobod člověka (či jejich podpora)... by podle zákona měla být zakázána. Nacistická jsou. Komunistická nejsou, ale měla by být (komoušů tu však bohužel máme hodně). A pro-lifistická??? Těch pro-lifistů zase tolik... není! ;-)

0 0
možnosti
L

Lilith+

1. 9. 2009 17:01
Ano, samé debakly...

Protože hnutí je agresivní, fanatické, nepracuje na principu osvěty, dokonce někteří (anebo všichni?) brojí proti jakékoli antikoncepci...:-).

0 0
možnosti
VD

všd

4. 9. 2009 0:40
Re: Ano, samé debakly...

Děkuji, ale trochu jste ustřelila. Já sám mám zkušenosti s nemanželským sexem i s používám kondomů. Moje partnerky i během vztahu se mnou užívaly hormonální antikoncepci, většinou jim dělala zdravotní problémy. A nejen jim, k témuž se mi přiznaly další ženy v mém okolí.

0 0
možnosti
TT

T.T.

1. 9. 2009 11:23
karma!

Díky za pěkný a moudrý článek :-)

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

1. 9. 2009 8:52
nu ...

snahy "otce halika" nejsou zbytecne, snahy otce halika jsou primo dementni, a me osobne kdyby nejake takove vometlo vyrvavalo denne pod okny LIBOVOLNE proslovy, postaral bych se o poradek bude prostrednictvim policie, nebo "vlastnim pricinenim".

0 0
možnosti
JD

pedr64

1. 9. 2009 8:35
další náboženskej fanatik

co považujete za úspěch? že Polky jezdí za potraty do okolních zemí? Nebo že je podstupují někde pokoutně? Nanapadlo Vás se někdy zamyslet, proč potrat žena vůbec podstupuje? Že jedním z důvodů je i to, že společnost stejných náboženských pošahanců jako vy by ji jako svobodnou matku odstavila na okraj společnost, že její zbožní rodiče by ji i s děckem vykopli z domova.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.