Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

escapada

14. 5. 2010 8:18
Mě se taky zdá , že

zrovna od tohoto politika , který se na dluhu podílel měrou vrchovatou , je rozesílání jakýchsi složenek na zaplacení st . dluhu přinejmenším drzost a hulvátsví .

Divné taky je , že nikdo nezjišťuje kde ty peníze jsou . Z největší části jsou na kontech kluků co spolu mluví , tj . Topolánek , Langer , Gandalovič , Řebíček , Bendl , plus Gross , Kalousek atd . Mohl bych vyjmenovat celé vedení ODS i některé poslance jiných stran .

Pokud by  v Česku platily zákony a vládla spravedlnost , tak by jim soudy  " vybrakovaly " účty a bylo by po dluhu .

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

14. 5. 2010 8:12
Karmu jsem dal

ale přesto si myslím, že primární zodpovědnost nesou voliči. :-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

14. 5. 2010 8:10
Já myslel,

že vy křesťanští demokraté používate oslovení "bratr". 8-o

-

Skoro bych řekl, že Kalouskovi (nevím, jestli má přezdívku Kalous) něco vyčítáte. Tak si zkuste napřed nalít čistého vína. Vzhledem k vašim evidentním preferencím vám zřejmě vadí, že opustil KDU-ČSL. To je totiž ta strana, za kterou sedával v parlamentu a která neměla problém za posledních 60 let hlasovat s kýmkoli, jen aby se udržela u moci. Jestli to Kalouskovi začalo vadit, je to jeho právo, jestli pochopil, že je zvláště nyní důležité začít šetřit, je to jeho plus.

-

Nějak jste kromě výpadů proti Kalouskovi zapomněl napsat vlastní názor na zvyšování zadlužení této země. Pročpak? Vám dluhy nevadí?

0 0
možnosti
BG

Brambora Horká

14. 5. 2010 8:08
sem sice podporovatelem TOP09,

Jsem sice podporovatelem TOP09, ale když jsem dostala do poštovní schránky tu složenku, první co mě napadlo  bylo, že takto vedená předvolební kampaň bude pro  stranu zřejmě poněkud  kontraproduktivní.....Jednak tento druh humoru nemusí pochopit každý volič a lidé se oprávněně naštvou...jednak na tom co je psáno ve výše uvedeném příspěvku, něco možná i bude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.