Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Aaron71

4. 9. 2010 12:51
Maminko, Ty to vidíš!

To snad ani není pravda8-o

0 0
možnosti
LV

xchickox007

4. 9. 2010 13:23
Re: Maminko, Ty to vidíš!

;-DSodoma, gomora dyť oni tam to tamto.....a jsou úúúúplně nahatý (omlouvám se za OT ale tohle mě fakt rozesmálo);-)

0 0
možnosti
LV

xchickox007

4. 9. 2010 12:46
Toto je prostě Pospíšil

Na Videu nic odsrašujícího není, pokud někdo myslí že jo, není normální... Stejně to co neřekne dětem škola, zjistěj si z internetu, až na to že v té škole jim můžou vysvětlit jak je to správné.....

Radikální Katolíci budou prostě řvát vždycky, protože nedokážou pak vysvětlit svejm dětem proč je ten kondom vlastně zlo, a že na předmanželským sexu vlastně nic špatnýho není (pokud nestřídám 5 partnerek za tejden)

Antikoncepce je to samé, když už ti lidovci, díky svojí stupidní zpátečnické politice neprošli do sněmovny, tak se tu objevujou další stupidní pokusy dělat z úplně normálních věcí, věci negativní.

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

4. 9. 2010 15:04
Re: Toto je prostě Pospíšil

R^

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

4. 9. 2010 11:41
Člověče nešťastná, co Vám přijde na onom videu

odstrašujícího? Informace o stydkých pyscích, o tom, že ženy mohou mít orgasmus, nebo Uzlovo hovoření o věrnosti v závěru? Pokud se Vám nelíbí info o pohlavních nemocech, tak cudné mlčení o nich k ničemu nepovede a už vůbec ničemu nepomůže bezduché hýkání zejména katolické církve. Ta měla již stovky let příležitostí, a k ničemu to nebylo. Asi Vám to uniklo, ale pohlavní choroby a nechtěná těhotenství nejsou vynálezem dneška. A pokud budete jen povykovat o abstinenci a věrnosti a nevysvětlíte proč, aby na to slyšeli i nevěřící (čili žádné "Bůh to chce!"), bude Vám to k... víte čemu.

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

4. 9. 2010 14:44
Re: Člověče nešťastná, co Vám přijde na onom videu

Máte pravdu že pohlavní choroby a nechtěná těhotenství jsou odedávna - ale všimněte si, že AIDS a HIV jsou vymožeností poslední doby, takže existuje určitý trend vyrůstající převážně z  příčin tzv. moderního způsobu života. A perspektiva z těchto pozic není růžová, nevíte co se může ještě objevit, nechci tvrdit že musí ale prostě vyloučit nelze. Tady škola zmůže pramálo.     8-o     

0 0
možnosti

oldiess

4. 9. 2010 9:39
Jsem překvapen, jak čtenářská obec článek po ránu přehlíží

Dal jsem vám pochopitelně karmu, neboť jste to nejen připrAVil pečlivě, ale i pěkně napsal. Jinak odstrašující video podle mě zase až tak odstrašující nebylo, navíc tam byla zajímavá informace, že nyní se provádí jen čtvrtina potratů oproti roku 1989. Uvítal bych doplnění informace, kdy v kterém roce jste navštěvoval hodiny náboženství, mám dojem, že to nepřetrvalo déle než do začátku 50. let, a tak velkým pamětníkem se mi zase nezdáte:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.