Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xchickox007

10. 4. 2011 18:11
Já asi brzo napíšu

Petici za zákaz Duší a hvězd..... anebo rovnou nahlásit na oddělení pro boj s extrémismem :-)

0 0
možnosti

xchickox007

11. 4. 2011 10:27
Re: Já asi brzo napíšu

Anebo uspořádat soutěž, česko hledá fanatika. Myslím si že bys byl prní Ignáci, na tvoje spamování nikdo nemá

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

10. 4. 2011 9:30
Petice

Petice za zachování hranic pro záchranu předčasně narozených

http://aktualityhvezd.wordpress.com/2011/04/09/petice-za-zachovani-hranic-pro-zachranu-predcasne-narozenych/

0 0
možnosti

xchickox007

11. 4. 2011 1:27
Re: Petice

kterou podepíše max. pár těch fanatiků co tu je, že..................................

0 0
možnosti

Ccecil

6. 4. 2011 21:58
Samozřejmě blbost non plus ultra

Tihle rádoby ochránci života dělají všechno proto, aby byl život potlačen a co nejnesnesitelnější ve znamení dobra. Je mi z nich zle.

0 0
možnosti

xchickox007

6. 4. 2011 16:47
a jinak pan Heger má pravdu

Spousta rodičů by si nepřála aby jejich dítě trpělo, aby se zbytečně prodlužovala třeba jeho bolest a umírání - tohle nikdo z těch fanatiků nevidí a vidět nebude.

článek je snůžka nesmyslů a blábolů od člověka, který je absolutně mimo mísu, žádné děti nemá a v životě nepůsobil v pozici, kdyby něco věděl o dané problematice...

0 0
možnosti

marka40

6. 4. 2011 7:56
Vy si nějak odporujete.

Na jedné straně bojujete za to,že má člověk právo na život od početí až do PŘIROZENÉ smrti,na druhé straně ale tu PŘIROZENOU smrt odmítáte dopřát  příliš předčasně narozenému dítěti, které nemá šanci bez umělého udržování nejen přežít, ale dokonce ani žít.Příliš předčasně narozené dítě je v podstatě potrat, který nemá ani nejmenší šanci na to, aby vedlo plnohodnotný život. Jeho život je jedno velké utrpení - je vlastně takovým pokusným králíkem v různých nemocnicích. O psychickém utrpení rodičů takových dětí snad ani není potřeba mluvit. Vím o čem píšu - jedné mojí známé se narodila taková dvojčata. Ona trpí-jedno dítě na přístrojích, druhé doma- slepé a nepohyblivé. Otec to neustál, rozvedl se s ní, našel si jinou a s tou má další dítě. Dříve, když se takové děti narodily, tak se celá rodina modlila, aby si ho Bůh vzal,aby zbytečně dlouho netrpělo.Kdyby se mně takové ditě narodilo, tak bych mu také chtěla dopřát,aby si ho Bůh co nejdříve vzal,místo uměleudržovanéhonekonečného utrpení.

0 0
možnosti

marka40

6. 4. 2011 8:19
Re: Vy si nějak odporujete.

Dodatek: i na těch "Dušich a hvězdách" je mnoho názorů shodných s tím mým. Já jsem to popsala tak, jak to vidí několikanásobná matka. Tam jsou i odborné termíny od lékařů.

 Když jsem byla v porodnici, tak jsem se tam shodou okolností setkala s maminkou, které se první ditě narodilo velice postižené - za pár dnů po porodu zenřelo. Co tato paní říkala? Toto: Dnes jsem šťastná, že to tak dopadlo. Mám už druhé zdravé dítě. kdyby to první udrželi pří životě, celá léta bych opatrovala "živou mrtvolku", která by ze života nic neměla, a tyto dvě zdravé bych  - pro starost o to první - neměla.

0 0
možnosti

pěnice

5. 4. 2011 21:56
Ministr Heger se projevil,

když při úpravě platů lékařům řekl,že se to nedotkne pacientů a bude hledat zdroje a rezervy ve zdravotnictví.A zcela nedávno podal návrh na zvýšení poplatků a ne zrovna málo.Pro důchodce dost zatěžující.On totiž každý nemá plat padesát tisíc nebo vysoký důchod.

0 0
možnosti

Míra4.1

5. 4. 2011 21:51
Nemyslím si,

že by kdokoliv chtěl nechat "chcípnout" dítě s reálnou nadějí na (plno)hodnotný život. Nejste vy, pane, nějaký zneuznaný lidovec, co se nemůže znovu uchytit??? Panu Schwarzenbergovi nesaháte ani po kotník, tak si ho laskavě neberte do .... (úst).Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS