Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

snaduzdost

9. 5. 2011 7:41
Jsem naprosto znechucen paní Bobošíkovou

Autore, vy jste se nedíval včera včera na Protektora? Pokud ne, každopádně  to shlédněte. Pokud ano, naprosto vám nerozumím. Po takovém teroru, který lámal a zlomil osobnosti, právě tak jako důsledky Habsburského vítězství na Bílé hoře - copak neznáte slova T.G.M ke Karlu Čapkovi o potřebě času pro vychování svobodného československého  člověka? Bestialita nacistického a posléze i komunistického režimu nemohla přinést nic jiného. S velkou lítostí  musím napsat: co se stalo,stalo se, byť je to sebesmutnější, ale nesmí se to brát zpátky! Došlo by k tomu znovu! Takže "nesuďme, abychom nebili souzeni"! Ne každý, bohudíky, měl tu smůlu, že mohl sedávat nepřiteli na klíně.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

9. 5. 2011 7:35
Madam Bobošíková je typická korytářka,

která pro prachy udělá prakticky cokoliv. Já takové lidi nemusím a proto to udělejte jako já. Prostě ji nevnímejte, nereagujte na její bláboly. Pokud to tak udělají všichni, dotyčná skončí tam, kde už dávno patří, na politickém pohřebišti.

0 0
možnosti
K

kuba1234

9. 5. 2011 7:04
Já jsem naprosto znechucen

... vámi, pane autore. Kam ještě polezete Němcům?Rv

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

9. 5. 2011 9:47
Re: Já jsem naprosto znechucen

On neleze Nemcum nekam, je to flagelant. Nemci zde funguji jak dutky.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

9. 5. 2011 6:36
Nechat průchod spravedlivému hněvu je bestiální

zločin? Lidi mají rozlišnou náturu. Některým se může nakálet na hlavu a oni ještě radostně skáčou, ale jiný v sobě dusí hněv a žádá odplatu. Já myslím, že v případě Němců tady lidí se smyslem pro pozemskou spravedlnost bylo naopak málo. Když uvážím, že 2.světová válka stála život 65.000.000 lidí, tak počet lynčování byl skromný. Nejsme Bůh, abychom odpouštěli, ten ať si tam nahoře odpouští komu chce, ale tady si spravedlnost uděláme sami.

1 0
možnosti
DITM

Dr. Ing. Tomáš Marný

9. 5. 2011 6:57
Re: Nechat průchod spravedlivému hněvu je bestiální

no, alespon je videt, jake hodnoty vyznavate ...

0 0
možnosti

S.Š.

9. 5. 2011 5:29
Paní Bobošíková zneužije každé příležitosti

k vlastní sebeprezentaci, to přece není nic nového. Nelze se divit - vzhledem k její životní historii - ani její inklinaci ke komunistům, ba ani tomu, že si na sebe dokáže navléct rudý kostýmek a za uši dát třešničky, dokonce ani tomu, že ji komunisté akceptovali za prezidentskou kandidátku, byť by šlo pouze o kandidaturu účelovou, jíž se mělo pomoci Václavu Klausovi, jak Bobošíková v tisku opakovaně potvrdila.

Kdopak je to tak pěkná svazačka, která s kyticí rudých růží vítá soudruha prezidenta Husáka v posledních dvou minutách tohoto pořadu ?

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/210411058250627/

Btw., kdybyste se více zajímal o Akci D.O.S.T., vlajkovou loď pana Klause se zaťatou pěstí v logu a vlastní bojůvkou, tak byste, pane autore, lépe porozuměl i tomu vypjatému nacionalismu.

Jinak ale dobré, karma.

0 0
možnosti
ZK

SID09

9. 5. 2011 6:54
Re: Paní Bobošíková zneužije každé příležitosti

Inu kam vítr, tam plášť, co by paní BOBO pro korýtko neudělala. !!;-D

0 0
možnosti
K

kevinbb

9. 5. 2011 1:19
Nemuzu souhlasit.

Ja si myslim, ze pi Bobosikova ma opravdu narodni citeni, bohuzel, na rozdil od vas ktery nechce chapat to co na konci valky cesti lide citili k nemcum kteri nas nejen vrazdili, ale take nas privedli valkou do komunistickeho podruci.

Podle mne pi Bobosikova nemuze byt lepe diplomatictejsi.

A je me uplne jasne, ze stale existuji a budou existovat nasinci kteri si neuvedomuji jedno, ze sebekritika a nejake mea culpa nema v takovychto vecech misto, natoz po tolika letech.

At uz je mne lito ze nekteri nevinni nemci to odnesli, tak stale to beru tak, ze tenkrat bylo nemozne kontrolovat nektere vystrelky a take si myslim, ze vetsina tak zvanych nemeckych objeti si to zaslouzila.

My jsme si valku nezacali.

0 0
možnosti
K

Kozel_

9. 5. 2011 1:09
Vidím to podobně, i když asi ne do detailu stejně

J. Bobošíkovou si pamatuji jak televizní moderátorku, mírně výrazná byla ale to bylo vše. Pak si ji pamatuji, jak "dělala pořádek" v ČT, v pozici faktické ředitelky za pana Hodače. Ochranka, brutální metody vůči zaměstnancům, svérázné pojetí svobody médií, tak aby televize fungovala pro jednu stranu - ODS.

Pokud jde např. o sex. výchovu, v tom souhlasím. Ale spíš to je, že si pí. Bobošíková téma vypůjčila, to není její hlavní program. Těžko bych byl nacistou nebo jen komunistou proto, že nacisté neměli rádi nečinnost, na koncentrácích měli Arbeit macht frei nebo komunisté se zdravili Práci čest!. Nebo že za nacistů tu byl pořádek, za obou totalit byla kriminalita nižší. A za bolševika byl aspoň oficiální zákaz šíření pornografie, sami si pro sebe vozili, ale oficiálně to bylo trestné.

Její postoj vůči Němcům těží z komunistické propagandy, která hlásala protiněmeckou nenávist, podobně jak kdysi Beneš. Nevidí se vlastní zločiny, tím myslím různé masakry a rabování. Sice velkou část

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.