Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirošek

6. 7. 2011 7:33
Co se divíte, Ignáci?

Někdy mám dojem, že někteří diskutující (ten Váš mezi ně určitě patří) jsou s adminy domluveni. Autor musí dodržovat kodex, pro diskutérský póvl (tím nemám na mysli slušné dikutéry) to neplatí. Proto se do diskuzí obvykle nezapojuji, většinou je ani nečtu.

0 0
možnosti

xchickox007

12. 5. 2011 11:25
Když oni tomu Ignáckovi všichni tak ubližujou

a on chudáček trpí pocitem méněcenosti, a musí si ho lečit na obhajobě nácků, katolických ultraradikálů a různých jiných existencí co se díky svojí blbosti nedokázali uplatnit v politice nebo veřejném životě

1 0
možnosti

marka40

12. 5. 2011 12:27
Re: Když oni tomu Ignáckovi všichni tak ubližujou

Ono se často používá takové pořekadlo: jsi nervozní jak stará panna, jsi protivný, vrtošivý, nesnášenlivý - a  různá další přirovnání - jak stará panna. I na tom staroapnickém webu se takto často titulují. A já nevím proč se pořád používá to stará panna. Kam se "staré panny" hrabou na opravdové staré panice. Fanatici na "Duše a hvězdy" jsou toho důkazem. ;-D

0 0
možnosti

marka40

12. 5. 2011 10:38
Uááááá

já se picnu;-D;-D;-D

Když vy mažete jak o závod na těch vašich "duších a hvězdách" slušné, ale vám nepohodlné příspěvky, tak je vše v pořádku. Kdyyž vám smažou jinde sprosťárnu, tak brečíte jak stará želva (proč urážím starou želvu - jako starý panic).

1 0
možnosti

marka40

12. 5. 2011 10:46
Re: Uááááá

Když jsem se několikrát SLUŠNĚ - opakuji - SLUŠNĚ zeptala, co je pravdy na tom, že je M. Semín rozvedený, nebylo mi nikdy odpovězeno, ale všechny tyto dotazy byly smazány.!! Pokud rozvedený není, stačilo napsat - není. Pokud rozvedený je, tak stačilo napsat ano. Mazáním se jen potvrdilo Semínovo kázání vody, ale pití vína.

0 0
možnosti

Zechazia

12. 5. 2011 1:30
Pozde bycha honiti...

Kdyz se vam nelibi prispevky v diskuzy, proc ji tedy povolujete;-)

Ja uz jsem se poucil:-/:-P

0 0
možnosti

Gwendolyn I.

11. 5. 2011 21:00
Mnoho povyku pro nic

Jeste jste nic nezazil, take patrite mezi ty zbabelce, kteri po jednom smazani jdou plakat na blog?

0 0
možnosti

Urb - Uničtoženie vraga

10. 5. 2011 11:03
Dobrý den a ve zkratce jeden případ "znásilnění"

Jistá Anna S. z Vysočiny se dozvěděla, že místní partyzáni ve statku u lesa popíjejí se svými ruskými soudruhy, z výsadku, kteří jim byli posláni na pomoc před koncem války. Opila se tam jako zvíře s nejmladším vojákem RA si zalezla stranou, souložit.

Druhý den se opakovalo to samé, jenže voják nebyl tolik opilý a ona už se mu hnusila. To ji dožralo a z pomsty nahlásila veliteli Rusů, že onen voják ji minulou noc znásilnil. Velitel ji prosil, aby o tom pomlčela, že s tímto mladíčkem prošel frontu a že by vojáčkovi mohlo hrozit i zastřelení. Anna S. s tím souhlasila, pod podmínkou, že ji partyzáni i ruský velitel vystavějí potvrzení, že byla v odboji a patřila k této partyzánské skupině. S potvrzením odjela do Sudet si zabrat barák a začala se angažovat ve vedení pionýra. Jezdila po školách a vyprávěla pionýrům smyšlené svoje hrdinské činy. Jejím jménem se potom v Českém Dubu pojmenovala jedna PO, "Pionýrská organizace Anny S." Měnila často zaměstnání a všude bezostyšně kradla.

0 0
možnosti

Urb - Uničtoženie vraga

10. 5. 2011 11:13
Re: Pokračování o "znásilnění"

Začal po ní pátrat a s údivem zjistil, že tato ženština se hlásí ke stejnému partyzánskému oddílu, jako on. Starý pan Mach se strašně rozzlobil, odjel na Vysočinu a tam pátral. No a vypátral, to, co já popisuji výše. Vrátil se domů, okamžitě se dal ohlásit u tajemníka OV KSČ a ti s Anežkou zatočili. Později jsem ji vídávala ve stánku se zeleninou v Liberci u Březové aleje. Český Dub však trval na svém a až do Big Velvet jeho PO nesl název po Anně S. Po Big Velvet pracovala ve stánku dál, ovšem vzbouzela u lidí lítost svou historkou, jak ji Rusové znásilnili a zase byla "IN"

0 0
možnosti

komunista a nácek jedno jest

10. 5. 2011 3:08
z těch odkazů věřím jenom jednomu

a to: http://hedvicek.blog.cz/1105/jak-komunisti-ublizuji-cinikovi#komentar89858443 přestože Hedvičkovi ohnívá palec a je to jenom čecháček z evropy ;-) V

0 0
možnosti

maudite

10. 5. 2011 1:49
:o)

Jak se rika o bozich mlynech

http://hedvicek.blog.cz/1105/jak-komunisti-ublizuji-cinikovi#komentar89858443

(a ne ze to smazete !)

0 0
možnosti

xchickox007

9. 5. 2011 23:49
Zajímavé je že pan Pospíšil opět lže

Nedoložil Jediný zdroj, že by dotyčná byla správce diskuzí na idnes... navíc email je z domény atlas.cz tedy z webu, který nemá z idnes.cz nic společného...

Jinak Pospíšilovo chování je jeho blogu: duše a hvězdy je asi 10horší a podléhá neobjektivní cenzuře narodzíl od idnesu

0 0
možnosti

number of the beast

9. 5. 2011 22:41
chapu vase rozhorceni

ale ona Urbancova nejspis neni zadny spravce. jakasi urbancova patri uz dlouho k nejsprostsim a nejvulgarnejsim navstevovatelum vsech moznych diskuzi, od Novinek az po Aktualne. a jen tak mimochodem, kdo chce chodit na diskuze, musi trenovat nadhled. je jasne, ze neandrtalec popirajici zdokumentovane zlociny proti lidskosti normalnimu cloveku hne zluci, ale uvedomte si, ze onen jedinec to dela s jedinym zamerem: provokovat a poutat na sebe pozornost.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS