Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš názor nemohu sdílet. Oficiální vedení státu používá teror proti vlastním občanům, což je neobhajitelné.

0 2
možnosti

Jsem velmi zvědav na reakce europolitiků až se před jejich hnízdem v Bruseli začnou scházet vděční evropoane s legitimním požadavkem na zrušení tohoto nového RVHP  a potrestání všech jejich zločinů ...

Pevně věřím ,že to nebude dlouho trvat ...

2 0
možnosti

Vami jmenovani zradci naseho naroda reprezentuji tu blbejsi cast naroda. Ale uznavam, ze je to bohuzel ta vetsi cast :-(

1 0
možnosti

A70d39a82m 85S18t30a11v63a

19. 2. 2014 23:30

"Lubomír Zaorálek (a vůbec celá česká vláda), Zuzana Roithová, Štefan Fühle ": A nezapomeňte  na ty, kteří je už podpořili...

1 0
možnosti
Foto

J50a77k10u22b 50R19o82t90h

19. 2. 2014 21:50

A já jako křesťan říkám, že jste nebezpečný jedinec. A to nejen na základě tohoto, ale i předchozích vašich zde i jinde publikovaných názorů.;-O

3 4
možnosti
Foto

On je jakysi krestan rusofil.

0 2
možnosti
Foto

Je to úleva, dík. R^

Jinak - na Letné se sešel milion lidí. A bylo jasno s tanky i stíhačkami. Kdyby v téhle podivné situaci chtěl půlmilion Kyjevanů přijít za demonstranty na čaj, myslím, že by taky bylo jasno.

O mých ukrajinských kamarádech mám už dva měsíce napsaný blog, ale už dva měsíce se nehodí jej vyvěsit...

1 0
možnosti

J81a69r16a 35R47a81n62k

19. 2. 2014 20:35

Tak to jste si pekne popletlRv Sledujte zapadni zpravy a dozvite se pravy opak. Ukrajina si zaslouzi odpojit od Ruska. Kanadsky PM S. Harper prohlasil jiz pred 14 dny, ze do Kanady nesmi zadny dalsi Ukrajinsky diplomat a uvali sankce, pokud Janukovic neprijde ke smyslu. Zde ziji jeste pametnici hladomoru, proc myslite, ze po valce uteklo z Ukrajiny na milion lidi do Kanady? Ti tam maji pribuzne, co myslite, ze si pro ne preji?

1 2
možnosti

V roce 1989 lidem v Americe, Kanadě a jinde média nakukala, že v ČSR je veselá revoluce. Za pouličním divadlem si mladobolševici tvrdě přebírali moc.

Největší teror v Sovětském svazu rozpoutal jistý Čugašvili a to nebyl Rus.

A Vy určitě obdivujete Václava Havla. Jednou z věcí, kterou odsuzoval, je kolektivní vina. Opět se děje to, že někdo z vnějšku chce Ukrajincům ukazovat cestu a podporuje ty, kteří byli předem vybráni. A to je největší svinstvo.

2 1
možnosti

Vzhlížení pravicových katolíků směrem k Rusku jakožto ke garantu tradičních hodnot v protiváze k liberální a "nekřesťanské" EU, vyžaduje velkou dávku naivity. Dříve k Moskvě s obdivem a nadějí vzhlíželi levicový blouznivci, dnes konzervativní pravičáci. Mě jakožto křesťanovi se na současné EU nelíbí hodně věcí, ale aby se ze mě stal příznivec "ruského imperialismu" k tomu mám daleko.

5 3
možnosti

Víte, jak se dostal Uljanov do Ruska, aby provedl bolševickou revoluci s rudým terorem? To, co se děje na Ukrajině, je samozřejmě situace s podobností čistě náhodnou..

3 0
možnosti

..nejsem příznivcem EU....ale také nevěřím v to, co jste tady vyzvracel..."Protože jako křesťan cítím povinnost říci, že naprosto nesouhlasím s tím, aby Evropská unie prováděla brutální imperiální politiku, jejíž podstatou je cílené vyvolávání převratů, třebas i násilných, ve státech, které se provinily tím, že se nechtějí nechat ze strany EU zotročit. "..konec citátu.

..měl byste se jít vyzpovídat....pane křesťane....takoví jako vy jsou důvodem proč už navždy zůstanu bezvěrcem....:-(

4 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS