Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane autore, jestli jste to nepochopil, tady vůbec nejde o to jaký ten časopis měl obsah. Z vaší rétoriky vyplývá, že si o to vlastně koledovali, a že je podstatě dobře, že celou redakci vystříleli. Ke svobodě slova patří i tato "žumpa" a já s ní možná nemusím souhlasit, ale budu vždy hájit právo aby i tato "žumpa" (pokud má své čtenáře a uživí se) existovala. Každý má svůj rozum a každý si může číst, co se mu zachce. Jen se nesnažme někoho odsuzovat, či posuzovat co je špatné a dobré. K náboženství patří i tolerance. Podle vašich článků usuzuji, že jste velmi konzervativní katolík, ale bohužel (skoro jako všichni takoví) kloužete k netoleranci a k nenávisti. Inkvizice skončila už před několika staletími.:-P

0 2
možnosti

...... áááá, tak když je to "žumpa", tak má pár ručníkářů právo, (či přímo povinnost) vyvraždit redakci časopisu, - tak jste to myslel ?!?

(pochopil jste vůůůbec pravou podsatu masakru ?)

0 1
možnosti
Foto

Četl jste vůbec ten článek? Nic takového v něm není...

0 0
možnosti

Přistěhovalci by měli vzít na vědomím všechno, co patří k zemím, kam se hrnou. A k Francii patřil i tenhle časopis. Pokud se to někomu z cizí kultury nelíbí, má na tento odmítavý názor plné právo, ale v tom případě má jen dvě možnosti: Odmítnout Francii se vším všudy, tedy i s touto žumpou, ale i se všemi výhodami žití ve Francii, nebo se se vším smířit a jít do té Francie i ze tu cenu, že se skřípěním zubů bude tolerovat i tuto žumpu.

Když se mi nebude líbit nějaký časopis v kterékoli zemi, tak mám plné právo kvůli tomu časopisu odmítnout třeba jet tam na dovolenou. Pokud tam však pojedu, vzal jsem dobrovolným překročením státních hranic příslušné země na sebe závazek, že budu tolerovat všechno, co k té zemi patří, včetně toho časopisu.

1 0
možnosti
Foto

O tom se tu přece nikdo nebaví... Tohoto se článek netýká.

0 0
možnosti
Foto

Milý Ihnáci, Pán dal takřka všem lidem smysl pro humor. Některým ovšem ne. Z těch se pak stávají samopalníci na všech stranách. Například na těch katolicky vypjatých. ;-€

1 3
možnosti

Pane autore - jen dotaz.Kdo bude rozhodovat o tom,co už je,nebo ještě není ,,odporné,vulgární, nejhorší bulvár,extremistické pojetísvobody slova,nepokleslejší verze politické a náboženské karikatury ....... " Předpokládám,že asi nějaká novodobá inkvizice! Nechte to prosím na lidech,jejich vzdělání a rozumu :-) Zdravím.

2 1
možnosti

No samozřejmě, Charlie Hebdo si dělal legraci ze všech fanatiků a z každého pánbíčkaření, včetně katolického, což pánbíčkáři všeho druhu nemohou skousnout. Normální lidé si uchovají nadhled a vědí,co je humor. Díkybohu za takovéhle časopisy a svobodu slova, kdyby bylo na rozhodování muslimů a zakyslých katolíků, seděli bychom ještě pevně ve středověku.

5 5
možnosti

Jsou situace a věci o kterých se nežertuje. Je rozdíl v míře mezi vtipem a provokací. Vtipálci se baví na cizí účet, ale pak jsou překvapení, když jim někdo dá po čumáku.

V západním světě jsou média první linií ideologické války. Protože většina z nich jsou zbabělci drží se vůči islámu zpátky. Na druhou stranu příliš ostentativní jednání je prakticky malování si terče na sebe. Pokud není člověk pro svoji věc položit život, pak ať raději mlčí.

Jak správně poznamenal Ignác Charlie Hebdo není zastáncem hodnot, které zastáváme my. Stejně tak není zastáncem Evropských hodnot, které reprezentuje pro nás křesťanství a nikoliv osvícenství (degenerace inteligence a mravů).

4 0
možnosti

zumpa jsou nekdy i normalni noviny, ale i na zumpu mame pravo,  a vy a nikdo jiny neni pambuh aby rozhodoval co je a co neni publikovatelne.

6 4
možnosti
Foto

Všechny civilizované státy mají hranice toho, co je publikovatelné... Francie je má špatně nastavené. V Německu i u nás by ten časopis neprošel. Bohudík.

4 3
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.