Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P94e52t89r 21K37a72p72l53a43n

26. 4. 2015 18:32

Pro Evropské politiky jsou jakálkoliv varování zbytečná, ti svoje chování nezmění, dokud nepřivedou \Evropu do krachu a bídy, která jim samotným nehrozí, protože mají dobré finanční zajištění na zbytek svého života a pro své potomky také. Místo pravdy a lásky v Evropě zvítězila blbost a chamtivost

1 0
možnosti

Jako občané této země a daňoví poplatníci budeme muset dát vládě jasně najevo, že muslimské běžence nepřijmeme.Muslimská komunita v ČR nemá tradici a ani by ji tu mít neměla. Bohatě nám stačí  historičtí Romové a novodobí  Ukrajinci, jejich nápor jsme zachytili na tak malý stát až dost.

Afričané resp.Arabové by měli být navráceni zpět. Investovat a vybudovat uprchlické tábory na bezpečných území Afriky a Asie a těm finančně i pomoci. Zcela jasně legitimizovat Evropu jako  historicky křesťanské území, s tolerancí k náboženství židovskému. Neumožnit praktikovat islám /šaría, mnohoženství.../ je to proti zákonům našim. Vůbec není možné pochopit, jak někdo může povolit v Evropě islámské náboženství, když jeho praktikování je v rozporu se zákonem. Nebo  třeba  bigamie už není trestná? Povolila bych omezený vstup pouze křesťanským, židovským nebo atheistickým  uprchlíkům. Mírumilovná náboženství dálného východu nám problémy  také nedělají, ty spíše uklidňují a řeší vyváženost. Jediným agresorem je islám. V Evropě pro islám není místo. A také tu není místo pro zvířata, která vraždí jinověrce. A tak by to přesně dopadlo. Ocitli bychom se v raném středověku,kdy pro křižáky měl rovněž lidský život cenu 0. A tím jsme si již prošli tak proč tím procházet znovu? Nás, mírumilovné blbečky tito agresoři převálcují raz dva. A my se budeme divit, proč se nechovají slušně, když jsme jim vše poskytli. A proč by to dělali? Musíte pochopit, lidé našeho světa, že je to jako pustit si sem  brutální mimozemšťany. Všechno mají jiné, zákony, zvyky, nikdy nás nepochopí a my nepochopíme je. A islám pochopit ani nechci, jsem žena a rovnoprávná žena. V islámu nejsou ženy lidé, nemají volební právo, jsou "vážené  jen někdy a to pouze jako matky". A o to my tady přece nestojíme. Zajímalo by mě, kolik muslimů přijmou v katolickém Polsku. Něco jiného je  také dát azyl kultivovaným rodinám spisovatelů, novinářů, lékařů a všeobecně vzdělaným lidem. Vraždící sběři říkáme NE!!!

1 0
možnosti

Jinak samozřejmě karma za velmi dobrý blog. Byl to tak odporný čin, že se mi udělalo zle. Musíme si zvykat, že. Navíc máte pravdu, toto se děje v uprchlických táborech v Evropě již dávno. Já se považuji za velmi tolerantního člověka, ale už nějakou dobu se k islámu vyjadřuji zcela jednoznačně a je mi jedno, co si kdo o mně myslí. Já je prostě nenávidím a mám pocit, že důvodů k tomu, abych  mohl vyjímečně generalizovat, je víc než dost.. Ano, jsem islamofob,  xenofob, cokoliv, kdo chce. Je mi to fuk, jsem přesvědčen, že tady již jde o život..

9 0
možnosti

Nepouštět muslimy do Evropy (už to napsal) a selekci (s vyloučením ekonomických běženců) provádět na africké půdě. Křesťané, kteří si zachránili holý život, jsou převážně v táborech a ti jsou tak jediní, kteří si zaslouží větší pozornost; navíc Evropa nemá a nebo sebevražda, ekonomická i morální je také cesta.

13 1
možnosti

Uz dlouho se pro to vse nabizi jedine mozne vysvetleni. Zly umysl majici za cil oslabit Evropu.

12 0
možnosti

Přesně tak !  Podívejte se na složení EU-komise - samý islamofilní fašolevičácký socan nebo komouš. I to Německo vede bývalá FDJ-funkcionářka.

8 1
možnosti
Foto

Pane Pospíšile kritizujete Turecko a muslimy za chování, které sám chcete zavádět:-/

Je nesmysl dělit lidi podle víry, je nesmysl činit někoho zodpovědného za činy, které dělájí jeho souvěrci. Každý je zodpovědný za své chování. Žádný muslim není zodpovědný za chování ostatních muslimů stejně jako žádný Křes´tan není zodpovědný za chování ostatních křesťanů.

To obvinění Turecka z napomáhání ISIS je poměrně vážné obvinění-kde proto máte nějaké důkazy8-o

1 21
možnosti

Zatím je tu přinejmenším v tomto směru rovnováha, obránci před islámem chtějí (navíc jen údajně) zavádět nějaká pravidla na obranu, zato islám sám se snaží již dávno přímo či nepřímo také zavádět nebo zavádí zase svoje pravidla (ty nejmírnější: povinné přijímání islámské víry v islámské rodině, sňatky, jídlo, kruté zabíjení zvířat atd.)

3 1
možnosti

...No tak - z JEJICH pohledu se ONI chovají racionálněRv! Tak proč by to nedělali,když je jim to umožněno:-(

6 0
možnosti
Foto

Otázka zní, proč jim to umožňovat?

6 0
možnosti
Foto

J39a63k17u70b 11R80o80t80h

18. 4. 2015 6:39

Tu a tam jsem ve při, pro muslimy vepři, ale zde Vám dávám karmu a plný souhlas.R^

2 0
možnosti

Abychom přežili, budeme muset podniknout nejméně dva kroky - zbavit se našich aktuálních politiků. Bude třeba celoevropská revoluce a tito staří politici by měli být zbaveniu minimálně možnosti jakkoliv promlouvat do médií, a měli by být souzeni za jejich zločiny, jichž je mnoho, ale dnes se tolerují, či zkrátka přehlížejí. Za druhé, musíme uprchlíky přestat přijímat a ty staré zkrátka vracet zpět do afriky. Muslimské imigranty provést selekcí, ty co nás zneužívají, šíří terorismus a tyranizují naše ženy vystavit proskripci a vyhostit, zbytek tvrdě převychovávat, anebo lépe, vyhostit taktéž. Je to kruté, a nikdo si to nedokáže zatím představit. Ale při imunitní reakci organismu se rovněž nehledí na to, že "nemoc chce taky žít." Určitě se to mnohým nelíbí a mají lidi jako jsem já za blázny a xenofoby, a i něco horšího. Ale bohužel, nedaleká budoucnost bude ještě krutější. A pak se všichni budou ptát, proč jsme to nechali zajít tak daleko.

16 1
možnosti
Foto

Abychom přežili je potřeba nedopřát sluchu těm co chtějí ostatním vnucovat tu svou jedinou pravduRv

Je tedy potřeba ignorovat lidi jako jste vy:-/

0 17
možnosti

Jenže u nás se volí podle stran a voliči někoho volit musí. Jediná v tomto ohledu čitelná strana (ODS) se prakticky sama znemožnila jinak.  A ty strany ve kterých je spousta multiidiotů to nijak neinzerují (kromě Zelených) a jednotliví multiidioti kromě těch nejaktivnějších jako je Diensbier také ne.

Takže jsem trochu skeptik.

8 1
možnosti
Foto

Právě jste popsal jednu z největších slabin naší demokracie. Lidi vždy nevědí (a ani nemohou pořádně vědět), koho volí... Ale už třeba zmizení těch největších multicvoků by bylo velkým přínosem...

8 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.