Diskuse

Lidovecká kouřová clona

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fascinující! V přímém přenosu a za byť nepřímé účasti strany, jež se zove křesťanskou, jsou tu rozebírány naprosté základy na křesťanství vybudované civilizace a my včetně těch, jež se za křesťany stále zřejmě považují, tu řešíme marginálie hodné odpolední pavlače, jakoby to bylo to podstatné. Pane Pospíšile, nejsem schopen nahlédnout do pravdivosti či nepravdivosti výroků jednotlivych zúčastněných, ale v mých očích jste v té podstatné věci každopádně udeřil hřebíček na hlavičku. Děkuji vám.

3 0
možnosti

J26a60r96a 15R72a87n22k

26. 10. 2016 4:40

.....A hrdy bud.....chvili by mi to trvalo, ale protoze je to z komunisticke doby, neminim nad tim premyslet, ale sedne to na autora....Rv

0 3
možnosti
Foto

LOL. Měla abyste nosit na krku cedulku s adresou a telefonním číslem. Nijak Vám to nepřeji, ale v pozdějším věku je stařecká demence poměrně častý jev.

1 1
možnosti

J34a11r31a 78R44a84n27k

26. 10. 2016 4:29

Zacina to zde byt dost smutne a budete se zrejme v budoucnu muset spolehat na podporu tech byvalychRv

0 3
možnosti
Foto

Všichni ti slepí obdivovatelé prezidenta Zemana a vymýšleči různých teorií, jak to bylo, tvrdí vlastně jediné - pan Brady je lhář, když mluví o jasném, nezpochybnitelném a instruktážním telefonátu kancléře Forejta o způsobu vydávání vyznamenání i o jeho druhu.

9 1
možnosti

Lidovci už jiní nebudou:-)

4 5
možnosti

No, paní diskutující se do Vás, pane Pospíšile, "pěkně" pustili.

Já mám na věc jednoduchý pragmatický názor: ať už proběhly nebo neproběhly "významné" telefonáty, pokud navržený nedostane glejt z prezidentské kanceláře podepsaný Mlynářem, nemá nikdo nic jistého.

Pan Herman zcela jistě tuto proceduru zná a on měl být první, kdo to měl Bredymu vysvětlit. Proč nebyl takový poprask při dřívějších navržení, když vždy nakonec byl výsledek stejný?!!

No, nejspíše chtěl p. Herman zakrýt zcela jasný přešlap, když přijal na úřední, tedy vládní instituci, Dalajlámu. Licitace kolem rozhovoru na slovenském velvyslanectví je trapná; slovo proti slovu. Za vědomý protivládní akt, jsa ministrem této instituce, je jediné řešení: odejít nebo být odvolán!

6 10
možnosti
Foto

Člověče vy ani netušíte, že vše kolem vyznamenání neřeší Mynář, ale Forejt.

Ta procedura jak potvrdili někteří dříve vyznamenání i předchozí protokoláři je taková, že se volá a teprve potom posílá dopis.

2 2
možnosti

Blbé je, že se mladé generaci ukazuje, že i v zodpovědné funkci (hradní mluvčí) je možné lhát.

10 0
možnosti

J28a96r35a 67R16a93n24k

26. 10. 2016 4:30

....co mluvci, ale hlava statu;-(

1 2
možnosti

Večer od 21. hodiny jsem sledoval ČT24 a byla tam diskuze ohledně této kauzy i s televizními záběry posledních dvou dnů. Z dnešní tiskovky hradního mluvčího Ovčáčka a šéfa protokolu Forejta vyplynulo, že Ovčáček každý den mluvil jinak a víceméně lhal. Aspoň ten Forejt přiznal telefonická spojení s manžely Bradovými a pokud nechtěl zalhat, tak mlčel a neodpověděl. Jim oběma se nedivím, protože musí hájit na veřejnosti z titulu svých funkcí prezidenta, ale hájit jej s pomocí lži či polopravd je ubohé. Ale Ovčáček to dokázal. Proto si přeji, aby Zeman se v klidu dožil příštího zrání švestek a na posledním jeho udílení vyznamenání na Hradě u dělil jedno i Ovčáčkovi, protože nikdo jiný mu už v budoucnu žádnou medaili z čehokoliv neudělí!! No a autor blogu dnes pěkně šlápl do lejna.!!

11 5
možnosti

J27a42r49a 25R53a58n47k

26. 10. 2016 4:33

Domnivam se, ze panu Bradymu na nejake madaili od pana Zemana nesejde, slo o celou republiku a ta selhalaRvRvRvRv

PS; sorry, komu zalezi na dozrani svestek?8-o

0 3
možnosti